Proje günlerinde bile yerli markaya sahip olmanın sevinci ile yılda 1.200.000 adet(2024 yılı) otomobil satılan bir ülkede bir otomobil fabrikasının yılda 200.000 adetten az araba satarsa zarar edeceğini,özellikle elektrikli oto ile işe başlamanın dezavantajlı olabileceğini(Mercedes bile elektrikli oto üretim sayısı ve heyecanını revize ediyor) tanıtım için tüm kamu makamlarında Togg kullanılması gerektiğini vb yazmıştık,durum bunu doğruluyor,çoğu yedek parça zaten dışarıdan geliyor,yıllık satılan Togg yanılmıyorsam 30.000 adet,zarar rakamı doğru olabilir ama üretimde ısrar etmek ve bahsedilen önerileri dikkate almak faydalı olacaktır,dış ülkelere Togg gönderilmesini olumlu buluyorum zaten 193 ülke var,önce bu aracı bizler kullanmalıyız,şimdi gelelim bu zarar haberlerine..Malum Manisa ve BYD var,elektrikli otomobil dünyası işte o zaman şekillenecek,parçası,satışı,pil vs yedek parça üretimi,2 ci el piyasası gibi..farklı düşünceler olabilir,Togg ve Byd ortak çalışma ve üretim yapabilmeli,özelleştirelim ve güzelleştirelim Byd 'ye satalım fikirlerini desteklemek için zarar açıklamak isteyenler olabilir ancak ne olursa olsun Togg Türk markasıdır,asla satılmamalı ve kar etmenin yollarını aramalıdır.