0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
150 km ancak yapabildik. 13 litre hep kısa mesafe ve 20 km hız ortalaması
Bende 1.5 ay oldu araci alalı 2021 toyota corolla dream mds paket 1000km oldu persembe servise goturucem.1.5 ayda 4 full depo aldim.ortalama 12 bazen 9 dusuo ortalama hesap km basina 1tl yakio gibi geldi..ben araci arada aksam bakirkoye bahcelievler her hafta sonuda kayasehir mezarligina gidip geliyorum...bu yakit olayi duzelirmi yoksa serviste ayarmi yaptirmam lazim
Tam cozemedim ilk arabam oldugu icin tamam itrak edemedim..12 yildir kullaniyorum arac tabi sirket araclari ilk arabam toyota oldu..hep kisa mesafe kullaniyorum..ondan dolayimi bilmiyorum..degiskenlik gosteriyor ama sizin gibi 6.9 hic goremedim cokta sakin kullanan biriyim anlamadim..arkadaslarda cok yakiyo bu arac dediler hesapladilar km 1 tl yakiyo diyince burda paslasmak istedimMesaj Birleştirildi: Eylül 28, 2021, 21:54:01Sizin toplam ortalama 6.9 dimi ben seyahat ortalamasi okadar bazen 11 bazen 9lt 100km olarak toplam ortalama 10.9
İstanbul trafigi malum benim dur kalk cok oluyo
Kış şartlarını göz önünde bulundurarak bir güncelleme çekelim,Yakıt ortalaması karma tüketimde 6.9-7.0 dolaylarında seyrediyor. Yarı şehir içi, yarı şehir dışı diyebilirim. Gerçekten ağır bir kış geçirdiğimizi düşünürsek, mükemmel tüketim değerleri..Beni endişelendiren, Mart sonunda aracım muhtemelen 10.000 km ve 1. yaşını denk gelecek şekilde dolduracak ve servisin yolunu tutacağım. Motor yağı ile ilgili (0W-16) kavgaya tutuşacağız gibime geliyor. Eğer lütfederlerse yağı dışarıdan alıp götürebilirim fakat kabul etmezler de illa 0W-20 diye diretirlerse bunun yakıt tüketimine negatif etkisi olacağı kanaatindeyim. Bakalım artık, gün ola hayrola..