0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun,kazasız belasız cezasız kullanın,ben hep söylüyorum,insan gençliğinde bir kere alfa sahibi alfist olmalı,sürüşü keyifli,plakanında geri kazanımı güzel olmuş..
Hayırlı olsun tekrar Kaan, yalnız metal plakalık bir düşün, aksesuar gibi durabilir. Cila da iyi yakışacaktır. Keyifle kullan...
Maşallah 41.5 kere. Araba yakıyor. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle Kaan. Hayırlı olsun.
140 bg-250 nm torku olan bir araç biraz yaksa ne olur? yakar ama hakkını verir diye düşünüyorum,varyatör ve elektronik sorunları olmasında biraz benzin yaksın,verdiği keyif yeter..
çok teşekkür ederim abi yakıt olarak biraz fazla yakıyor ama halledeceğim
Yakıyor derken ortalığı yakıyor demek istemiştim. Olsun aslan besleyen yemini düşünmez.
Hayırlı olsun Kaan.. Bakalım bu aracın öncesi/sonrası nasıl olacak
Kısa bir aradan sonra küçük bir güncelleme yapalım konumuza havalar karlı olduğu için ve kış lastiği olmadığı için bir süre tatil yaptı minik Araç km olmasa da yaşına göre ağır bakım olarak tabir edilen işlemlerden geçmesi gerekiyordu. Tüm sıvıların ve kayışların, devirdaim sisteminin değişmesi gerekmekteydi. Ayrıca MiTo'larda kronik olarak tabir edilen amortisör üst takozlarının da değişmesi gerekmekteydi. Yavaş yavaş parçaları toparladım. Bu arada Vogtland yay da aldım. Silecekler eskimişti, orijinal araba aldık ama silecekler bile fabrikadan çıkarken takılı olanlardı. Bosch Aerotwin ön arka silecek takımı aldım. APP plakasız olmazdı. Öne italyan tip, arkada uzun tip app uygulaması yapıldı. Bakımlar yapılmadan bir gün önce Levent abi Bursa'dan geçiyordu. hızlı bir buluşma yaptık. kendisinin ufak bi ricası vardı, onu hallettik. sonrasında araca soft bir yazılım uyguladı. takribi 175 hp, 285 tork elde ettik. Tüm bakımlar Bursa'da Alfa Romeo denilince akla gelen yerde, Aytuğ Acar ustamızda yapıldı ve minik evin önüne geldi Havalar da normale dönmeye başlayınca kullanımım arttı. Gece sürüşlerinde farlar memnun etmiyordu. Kısa ve uzunlara led uygulaması yaptımCamlar gibi hayatımız da film olduğu için ikizler cam filmine gittim. Llumar ATR20 uygulandı. Ön cama renksiz olan Air serisi uygulanacak daha sonra. Yakıt tüketimi, aktif kullanmaya başlayınca giderek yormaya başladı. Bursa'nın anlamsız trafiği, uzun yolda bazen hızlı sürüşler yaptığımdaki yakıt tüketimi bütçemi zorlamaktaydı. Ben de önceden kullandığımız marka olan Lovato C-OBD2 + Ultra HP regülatör uygulaması yapıldı. Ankara'ya gittim, montajını yaptırdım. sonrasında ufak bir video çekimi yaptık. E tabi spacer olmadan olmaz. Bursa'da işin piri FG Spacer'a gittik. Ön-arka şekilde uygulama yapıldı. 15-20 mm tercih ettim. Yakında frenlerde güncelleme yapılacak. onlar da orijinal disk ve balatası fakat yaşına göre balata kauçuğu eskimiş ve bozulmuş. EBC green stuff ve diskler gelecek. yavaş yavaş eklemeler devam edecek inşallah. hepimize keyifli sürüşler dilerim