0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Merhaba,Ekim ayında Dream paket niyeti ile gittiğim bayiden malesef 1.6 Vision mds alarak aranıza katıldım. O dönem hem ihtiyacımdan hem piyasada talep çok arzın az olması sebebiyle bulabildiğim aracı bayi aksesuar dayatması ile almak durumunda kaldım. Dış görünüş olarak flame jantlar, sis farları ve çerçevesi, seramik kaplama, cam fimleri, kromaj kapı çıtaları, spoiler derken gayet güzel seviyede aracım. Fakat multimedia ekran taktırmadım bayide. 3 aydır inceleme ve araştırma içerisindeyim. Bir çok alternatif var bu konuda sizlerede danışıp en doğrusuna karar vermek istiyorum.Navimex 2gb ram 16 gb rom 2600 tl.Necvox 2gb ram 16 gb rom 2600 tl.Carvocal 2gb ram 32 gb rom 2900 tl.Gibi ürünleri hem marka bilinirlik ve cihaz donanimları olarak iyi buldum, siz bunlardan hangisini önerirsiz ve ya başka bir model alıp önerebileceğiniz var mı ? Şimdiden teşekkür ederim .
2gb ramlı cihazlar sıkıntı yaratır 4gb cihazlara yönelin
yine de sıkıntı yaratır büyük ram işletim sistemi için rahatlıktır, uygulama geçişleri ve multitasking için android sürüm ne olursa olsun bu tip cihazlarda en az 3gb olmalıdır 4 idealdir, ayrıca 2gb cihazların işlemcisi de bu yapıya göredir, 1 yada 2 yıl sonra yeni cihaz almaya gerek yok bence
ama siz daha iyi bilirsiniz tabi
ben de aracımı bugun teslim aldım 1.5 vision. multimedyayı ben de değiştireceğim. fakat sizin seçiminizi merak ettim. değiştirdiniz mi yoksa bekleme de misiniz.
Hocam merhaba, fırsat bulup henüz değişimi yaptıramadım fakat bende uzun yıllar arabayı kullanacağım için carvocal dan şu ürünü alacağım ;Android 9.09 Inch Ekran4GB RAM & 32GB HAFIZAAndroid Auto / Apple CarPlay Uyumlu9 Inch HD DokunmatikBluetooth 5.0Orjinal Soket YapısıFiyat : 3860 TL.Bu arada orjinal multimediyayı kullandıkça telefona bağlantı hızı, telefon konuşmalarındaki netlik ve spotify gibi programlardaki başarısını çok iyi buldum ama ekran olmadan eksik kalıyor mecbur değiştireceğiz.