0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam elinize sağlık aracınızın donanımı nedir? Sonradan takılan bir ekran mı var? modeli nedir?Bir de motor üst koruma kapağını sonradan mı aldınız?
Ellerinize sağlık güzel ve aydınlatıcı bir çalışma olmuş. Ufak bir sorum var, bayide "zorunlu" olarak taktıkları necvox marka multimedya ekranında hali hazırda geri görüş kamerasinin bağlandığı yere RCA çoklayıcı ile ön kamerayi multimedya'ya sizin devre şemanizdaki gibi bağlayabiliriz değil mi?
Mutlu bey foruma verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ederim.Vision için araca özel deri direksiyon kılıfı araştırıyorum.Aliexpresste var ancak ülkemizde bulabilen var mı acaba?
Mutlu bey elinize sağlık çok güzel bi çalışma olmuş Bende de 2020 flame x pack var aynı uygulamayi bende yapabilirmiyim Teşekkür ederim
Merhaba, corolladan avensise geçiş yaptım. Forumda avensis sayfası cok zayıf kalıyor kimse doğru düzgün cevap yazmıyor bu sebeple buraya yazmak istedim. 2012 T27 makyajli avensisim var. Multimedya takmak istiyorum. Ön kamerayı da destekleyen ve kameralarına gece görüşü ile geniş açısı olan multimedya arıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir model veya sakarya çevresinde bu işle ugrasan bir usta tavsiye edebilir misiniz.
Hocam elinize emeğinize sağlık bizlerde sizler gibi değerli arkadaşlar sayesinde kafamızdaki soru işaretlerini gideriyoruz.Hocam bende 2021 model dream paket Corolla var ön kamerayı orijinal aracın ekranına bağlaya biliyoruz muAliexpresten alacak olduğum 170 derecelik bir kamera ve açma kapama düğmesi yeterlimi. Teşekkür ederim.