0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herşeyi kurdum tam 40 dakika sürdü teşekkürler. Ancak android auto da tarih sorunu verdi, arabayı gps çeken bir yere çek dedi, çektim, sonra manual olarak saati ayarladım ancak şu an android auto bağlanmıyor. xioami redmi 8 telefonum acaba birşey mi indirmem gerekiyor?
Riske girdiniz ama buna deydi değil mi
selam, aynı sorunu bende de verdi (kapalı otoparkta update yapmıştım) açık alana çektikten sonra birkaç dakika bekleyip tekrar telefonu bağladım ve düzeldi. siz de bu şekilde deneyebilirsiniz.
Link ölmüş galiba indirdiği dosyayı paylaşabilecek arkadaşlar aranıyor
2020 modellerde yazılım yüklü oluyor diye biliyorum hocamMesaj Birleştirildi: Eylül 03, 2020, 23:31:55Ankara'da indirmiş bir arkadaş varsa ondan da alabilirim...
ben güncellemeyi yaptım sorunsuz çalışıyor fakat şöyle bir sorun vararac güneşi karşısına almadığı sürece gece modunda tutuyor multimedya ekranı ve kadran parlaklığı azaltıyor sorun güncelleme kaynaklımı bilmiyorum ama gölge yerden geçerken mesela köprü altından hemen gece moduna alıyor çıktığımda yine gece modunda kalıyor nezamanki güneş ışık sesörüne direk gelirse parlaklığıu arttırıyor bu sorunu araştırıyorum belki başka birşeydir bilen arkadaşımız olursa sevinirim
Dikkat Bu dosyayı indirmek ve aracınıza yüklemek tamamen sizin kendi tercihinizdir. Bu nedenle oluşabilecek her türlü cihaz arızasından mesuliyet kabul edilmez. Toyota tarafından Avrupa da bazı ülkelerde verilmiş olan bu yazılım resmen ülkemizde gerek bayi ve gerekse kullanıcılar tarafından henüz yüklenmek için Public edilmemiştir. Dolayısıyla yazılım Toyota ya aittir. Ancak oluşabilecek olası cihaz arızasında Toyota bir sorumluluk kabul etmeme hakkına sahiptir.Bu uyarıyı dikkate almanızı ve bilgi sahibi değilseniz yazılım yüklemesi için Toyota tarafından Public edilmesini beklemenizi öneririm.Bu yeni yazılım Model Id si DCU 17TDT1EU - DA02 olan cihaz için uygundur. Yükleme sonrasında yazılımınız DCU 17TDT1EU DA30 olarak yenilenecektir. Navigasyonlu cihazlara uygun değildir.Dosya yaklaşık 13Gb büyüklüğünde olup üye olmadan https://drive.google.com/file/d/1PmRqouBwTV_tgRLmJun2rV2-MqjHwRf8/view?usp=sharing indirebilirsinizMesaj Birleştirildi: Eylül 05, 2020, 09:56:02bunlar ayarlardan tercih doğrultusunda değiştirilebiliyor
çağrı tuşuna bastığımda arama geçmişi çıkıyor bu arada sensor sorunu yok gayet güzel gün ışığında parlak ve net görüntü var, gece moduna ise gayet iyi geçiyor (gerek gece ve gerekse köprü vs. altından geçerken)
Hybrid araca yükleyen var mı elektrik sistemi ile ilgili gostegenin cıkmadıgına dair bikaç paylaşım gordum var mı aslı?
Tesekkurler.Ayarlara tekrar bir göz gezdireyim.Bu arada bu güncelleme ile multimedya nihayet içime sindi.Güzel oldu.