Gönderen Konu: 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada Android Auto neden çalışmıyor?  (Okunma sayısı 41644 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 3 kere teşekkür edildi
Indirme linki sabah calisiyordu. Tiklayinca direkt indirmeye baslamisti. Eve gidince indiririm diye iptal etmistim. Simdi maalesef calismiyor. Toyota bedavaya yapilmasina mudahale etmis olabilir mi?zip dosyasini indirmis bir arkadas mail atabilir mi ya da farkli bir link paylasabilir mi?

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 18:06:18
Linkin baglandigi toyota-motor-europe.com adresi kapanmis. Bu nedenle indirin bir arkadasin farkli bir linkle paylasmasi gerekiyor. Biz de istiyoruz:)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Indirme linki sabah calisiyordu. Tiklayinca direkt indirmeye baslamisti. Eve gidince indiririm diye iptal etmistim. Simdi maalesef calismiyor. Toyota bedavaya yapilmasina mudahale etmis olabilir mi?zip dosyasini indirmis bir arkadas mail atabilir mi ya da farkli bir link paylasabilir mi?

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 18:06:18
Linkin baglandigi toyota-motor-europe.com adresi kapanmis. Bu nedenle indirin bir arkadasin farkli bir linkle paylasmasi gerekiyor. Biz de istiyoruz:)

link halen aktif.
vpn açık şekilde deneyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
ben güncellemeyi yaptım sorunsuz çalışıyor fakat şöyle bir sorun var
arac güneşi karşısına almadığı sürece gece modunda tutuyor multimedya ekranı ve kadran parlaklığı azaltıyor sorun güncelleme kaynaklımı bilmiyorum ama gölge yerden geçerken mesela köprü altından hemen gece moduna alıyor çıktığımda yine gece modunda kalıyor nezamanki güneş ışık sesörüne direk gelirse parlaklığıu arttırıyor bu sorunu araştırıyorum belki başka birşeydir bilen arkadaşımız olursa sevinirim

menu ayarlarında ekran parlaklıklarından bir seyler denedinizmi otomatik yada manuel ayarlarını bir kontrol edin birde sanırım araç menu özelleştirmede sensor ayarı gıbı bir sey vardı ?
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Yaptım oldu. Çok teşekkürler. Bence bu paylaşımı ayrı başlıkta anlatın daha çok kişi görsün.

Riske girdiniz ama buna deydi değil mi ;)
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
güncellemeyi yapanlar için soruyorum

3 farklı dosya var usb ye atılacak sıra ile ama genelde herkes sonuncu buyuk olanı yüklemiş
3 dosyayı da sırası ile yükleyen varmı ?
zira 1 nci sanırım cihazı hazırlıyor, 2 nci cihazın sürümü yukseltiyor, 3 ncü ise komple yazılımı güncelliyor

ama genelde herkes 3 ncü yü yüklemiş gibi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
güncellemeyi yapanlar için soruyorum

3 farklı dosya var usb ye atılacak sıra ile ama genelde herkes sonuncu buyuk olanı yüklemiş
3 dosyayı da sırası ile yükleyen varmı ?
zira 1 nci sanırım cihazı hazırlıyor, 2 nci cihazın sürümü yukseltiyor, 3 ncü ise komple yazılımı güncelliyor

ama genelde herkes 3 ncü yü yüklemiş gibi ?

Multimedyanızda Navigasyon yoksa sadece 3. dosyanın yüklenmesi gerekiyor. Diğer 2 Dosya Navigasyonu olanlar için.
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 65000
  • 157 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Güncellemeyi yapan arkadaşlar, linkteki dosyayı indirdim. Rardan çıkardım 20 küsür cb oldu. Çıkan dosyanın hepsini 32 cb flaşa attım. Aracı çalıştırdım flaşı göğüsteki yerine taktım. Usb okunuyor yazdı ekranda. Sonra hiçbir şey olmadı güncellemeyle ilgili. Şimdi benim kaçırdığım bir nokta mı, yoksa sizin atladığınız bir nokta mı var? Teşekkürler
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Güncellemeyi yapan arkadaşlar, linkteki dosyayı indirdim. Rardan çıkardım 20 küsür cb oldu. Çıkan dosyanın hepsini 32 cb flaşa attım. Aracı çalıştırdım flaşı göğüsteki yerine taktım. Usb okunuyor yazdı ekranda. Sonra hiçbir şey olmadı güncellemeyle ilgili. Şimdi benim kaçırdığım bir nokta mı, yoksa sizin atladığınız bir nokta mı var? Teşekkürler

usb fat32 formatlı mı?
usb ye koyduğunuz data da 'USB3_DCU Toyota upgrade_Pana_DTEN' altında kalan veriyi direk yapıştırın önceki klasör isimleri olmasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • 16 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
usb fat32 formatlı mı?
usb ye koyduğunuz data da 'USB3_DCU Toyota upgrade_Pana_DTEN' altında kalan veriyi direk yapıştırın önceki klasör isimleri olmasın
Merhaba Sedat bey yükleme işlemini siz yaptınızmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 157 kere teşekkür etti
usb fat32 formatlı mı?
Teşekkürler, bir deneyeyim.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Merhaba Sedat bey yükleme işlemini siz yaptınızmı?

usb 32gb yoktu elimde yarın gelecek ve yukleyeceğim

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2020, 18:08:10
evet araca sonunda yazılımı yükleyebildim, sorun çıkmadı ve yaklaşık 40dk sürdü, yüklerken dikkat etmeniz gereken araç mutlaka çalışır olacak (hybrid modeller de aynı) ve klima vs çalıştırmayın

bu arada telefonunuza sizin için hangisi gerekli ise (android auto, carplay) yazılımını kurun zira ince ayarlar buradan yapılacak
yükleme bitince usb yi çıkarın (mavi ekranlı mesaj gelince) ve motoru durdurun ve sonra yeniden çalıştırın, ardından kablo ıle telefonu usb ye bağlayın istenilen izinlere evet diyin ve ince ayarlarlarınızı yapın, hepsi bu kadar

telefon araca bağlı değilken daha önce de kullandığınız şekilde ekranlar duruyor, sadece mirrorlink artık yok
telefon bağlandığında ise menuden android auto yada carplay başlatmanız yeterli, uygulama tanımladığınız menü ekranınıza geliyor

benim için değişik gelen şey ise bu sürümde arka park kamerasının park çizgileri biraz değişmiş durumda eski keskinlikte değil gibi ama sorun çıkaracak bir şey değil
ikinci sorun yine benim açımdan; ben usb girişine bir çoklayıcı koymuştum ayrı bir usb stick içinde müzik dosyalarımı tutuyordum aynı zamanda telefonu bağlayıp mirrorlink ile navigasyon(sygic) yapıyordum, ancak artık android auto çalışırken ikinci usb stick i görmüyor, yani tüm müzik dosyalarımı telefona taşımam lazım :(    (androit auto durdurulursa stick gözüküyor bu arada

benim şimdilik izlenim bu kadar

bu arada yükleme sonrası bazı ekran görüntüleri çıkmadı mesela hybrid aku durumu gorseli vs. ancak bir kaç kapat aç sonrası onlarda geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
usb 32gb yoktu elimde yarın gelecek ve yukleyeceğim

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2020, 18:08:10
evet araca sonunda yazılımı yükleyebildim, sorun çıkmadı ve yaklaşık 40dk sürdü, yüklerken dikkat etmeniz gereken araç mutlaka çalışır olacak (hybrid modeller de aynı) ve klima vs çalıştırmayın

bu arada telefonunuza sizin için hangisi gerekli ise (android auto, carplay) yazılımını kurun zira ince ayarlar buradan yapılacak
yükleme bitince usb yi çıkarın (mavi ekranlı mesaj gelince) ve motoru durdurun ve sonra yeniden çalıştırın, ardından kablo ıle telefonu usb ye bağlayın istenilen izinlere evet diyin ve ince ayarlarlarınızı yapın, hepsi bu kadar

telefon araca bağlı değilken daha önce de kullandığınız şekilde ekranlar duruyor, sadece mirrorlink artık yok
telefon bağlandığında ise menuden android auto yada carplay başlatmanız yeterli, uygulama tanımladığınız menü ekranınıza geliyor

benim için değişik gelen şey ise bu sürümde arka park kamerasının park çizgileri biraz değişmiş durumda eski keskinlikte değil gibi ama sorun çıkaracak bir şey değil
ikinci sorun yine benim açımdan; ben usb girişine bir çoklayıcı koymuştum ayrı bir usb stick içinde müzik dosyalarımı tutuyordum aynı zamanda telefonu bağlayıp mirrorlink ile navigasyon(sygic) yapıyordum, ancak artık android auto çalışırken ikinci usb stick i görmüyor, yani tüm müzik dosyalarımı telefona taşımam lazım :(    (androit auto durdurulursa stick gözüküyor bu arada

benim şimdilik izlenim bu kadar

bu arada yükleme sonrası bazı ekran görüntüleri çıkmadı mesela hybrid aku durumu gorseli vs. ancak bir kaç kapat aç sonrası onlarda geldi
Hayırlı olsun Sedat bey güle güle kullanın. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yazılımı bende indirdim fakat yükleme için cesaret edemiyorum. Facebook grubundaki bir kaç arkadaşın olmamış ve ekran tamamen gitmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
dosyaların düzgün indirildiğinden emin olun, cihaz yazılım sürümü önemli size uygunsa indirip yükleyin ve yükleme esnasında ekranda yazılanlara uyun sorunsuz yükleniyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
Ben de az once yukledim ve calisiyor:)Ama iki konuya dikkat cekmek istiyorum:
1.Dosyayi vpn bagli iken indirebilirsiniz. Birkac defa yarisinda kesildi ve bastan ondirmek zorunda kaldim. Ve indirme hizi cok degisken oluyor(fiber internet kullanıyorum).Yilmadan deneyin:)
2.Araca kurulumu yaptiktan sonra android ayarlariyla ilgili bir sorun yasadim. Usb android auto ya izin vermedi. Developer options tan izin verebiliyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Ben de az once yukledim ve calisiyor:)Ama iki konuya dikkat cekmek istiyorum:
1.Dosyayi vpn bagli iken indirebilirsiniz. Birkac defa yarisinda kesildi ve bastan ondirmek zorunda kaldim. Ve indirme hizi cok degisken oluyor(fiber internet kullanıyorum).Yilmadan deneyin:)
2.Araca kurulumu yaptiktan sonra android ayarlariyla ilgili bir sorun yasadim. Usb android auto ya izin vermedi. Developer options tan izin verebiliyorsunuz.

kurulum öncesi telefonunuza aptoide gibi android marketten  androit auto nun son sürümünü kurun ve telefondan ayarları yapın daha sonra araca telefonu bağlayınca sorun yaşamazsınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 157 kere teşekkür etti
usb fat32 formatlı mı?

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi usb3 ile başlayan dosyanın içindekileri usbye attım. Sorunsuz güncellendi. Tekrardan teşekkürler.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi usb3 ile başlayan dosyanın içindekileri usbye attım. Sorunsuz güncellendi. Tekrardan teşekkürler.
Iyi akşamlar Hüseyin bey. USB ye attığınız dosyalarin fotosunu yükleyebilirmişsiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Iyi akşamlar Hüseyin bey. USB ye attığınız dosyalarin fotosunu yükleyebilirmişsiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 157 kere teşekkür etti
Güncellemeyi yaptım. Ama telefonumda android auto yoktu. Tlf samsung a3. Play storda android auto son sürümü yok. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-5-6029-release/  sitesinden tlf indirdim. Bugün denedim, çalışıyor. Bilginize.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: AB-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
herşeyi kurdum tam 40 dakika sürdü teşekkürler. Ancak android auto da tarih sorunu verdi, arabayı gps çeken bir yere çek dedi, çektim, sonra manual olarak saati ayarladım ancak şu an android auto bağlanmıyor.

xioami redmi 8 telefonum acaba birşey mi indirmem gerekiyor?