0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MÜJDEYİ BEN VEREYİM ARKADAŞLAR. ... Yükledim çalışıyor. Artık Android Auto çalışıyor. Aşağıdaki linkteki 12 GB lik dosyayı indiriyoruz. Açılınca 21 GB oluyor. FAT32 formatlı 32 GB lik bir USB flasha yüklüyoruz. Aracın USB sine takınca otomatik güncelleme başlıyor. En az 10 kere kapanıp açılıyor. 40 Dakika sonra İşlem bitiyor. Resimlerde görüldüğü gibi versiyon numarası benimkiyle aynı olanlar güncelleme yapabilir. Şükürler olsun artık Navigasyonumuz çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkürler...Kolay gelsin. http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/retrofit/Full_upgrade_package_DTEN.zip?utm_source=ToyotaOwnersClub&utm_medium=ForumLinks
sedat bey 450 tl nedir anlayamadım
Bende 1.6 benzin Corolla aldım 2019. Hibrit olmayana olurmu
32gb usb
Şu an zaten bu denenmiş olanlar benzinli. Hibrit için deneyen olmadı sanırım.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 13:01:07Hocam ne yaptınız. 450 tl nedir. Bu boyutta işinizi görecek ortalama bir bellek 50 tl civarı.
Müslüm bey; android auto haricinde multimedya ekranı menülerinde bir değişiklik oldumu?
Yeni yazılımla Android Auto yükleniyor, NAV tuşu artık işe yarıyor. Bence bu fazlasıyla yeter... Başka ne değişiklik var derseniz. Müzik albüm resimleri görünmeye başlıyor. Gözle görünür bir başka değişiklik yok. Başka bir deyişle bu güncelleme ile birlikte 2020 yılında çıkan corollalar ile aynı seviyeye gelmiş oldu. Bir de bazı arkadaşlar hybritlere olur mu diye sormuş, benim arabam hybrit zaten. Ayrıca bence o önemli değil. Multimedyanın versiyonuna bakarak yüklemek gerekir. Benim koyduğum fotolarda versiyon nosu gürünüyor. Yüklemesi son derece kolay, herkese kolay gelsin...
Anlatılanlara aynen uyarsanız korkacak bir şey yok, neden bozulsun. Tabi ben riske girmem diyorsanız. Bekleyin servislere gelince yükletirsiniz. Ne demişler risk olmadan rızık olmaz....
Tabiki sizinki eski versiyon, o yüzden Android auto çalışmıyor. Yani DA02 eski olan, DA30 olan yüklendikten sonraki yeni hali.
Yüklerken bir hata yaparsanız, multimedya bozulursa, tabi servisin insafına kalmış. Kimse garanti veremez. Risksiz rızık olmaz...