Gönderen Konu: 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada Android Auto neden çalışmıyor?  (Okunma sayısı 41645 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 9500
  • Model Yılı: '19
  • 16 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
MÜJDEYİ BEN VEREYİM ARKADAŞLAR. ...
 Yükledim çalışıyor. Artık Android Auto çalışıyor. Aşağıdaki linkteki 12 GB lik dosyayı indiriyoruz. Açılınca 21 GB oluyor. FAT32 formatlı 32 GB lik bir USB flasha yüklüyoruz. Aracın USB sine takınca otomatik güncelleme başlıyor. En az 10 kere kapanıp açılıyor. 40 Dakika sonra İşlem bitiyor. Resimlerde görüldüğü gibi versiyon numarası benimkiyle aynı olanlar güncelleme yapabilir. Şükürler olsun artık Navigasyonumuz çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkürler...Kolay gelsin. 

http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/retrofit/Full_upgrade_package_DTEN.zip?utm_source=ToyotaOwnersClub&utm_medium=ForumLinks
Müslüm bey; android auto haricinde multimedya ekranı menülerinde bir değişiklik oldumu?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Yükleyen arkadaşlar video paylaşmış.
En kısa sürede ben de deneyeceğim bakalım.
Öncelikle 32gb bellek edinmem gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Bende 1.6 benzin Corolla aldım 2019. Hibrit olmayana olurmu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 109 kere teşekkür edildi
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi

Şu an zaten bu denenmiş olanlar benzinli.
Hibrit için deneyen olmadı sanırım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 13:01:07
32gb usb  :)

Hocam ne yaptınız. 450 tl nedir. Bu boyutta işinizi görecek ortalama bir bellek 50 tl civarı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 109 kere teşekkür edildi

cihazın menusunden cihaz tipi ve yazılım surumune bakın burada anlatılan ile aynı ise yukleyebilirsiniz

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 13:11:21
Şu an zaten bu denenmiş olanlar benzinli.
Hibrit için deneyen olmadı sanırım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 13:01:07
Hocam ne yaptınız. 450 tl nedir. Bu boyutta işinizi görecek ortalama bir bellek 50 tl civarı.

valla dun medyamarka girdim 3.0 destekli 32gb usb ye 499tl yazmışlar gözüm döndü :)

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 13:11:50
benim araç hybrid usb alıp deneyeceğim
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Müslüm bey; android auto haricinde multimedya ekranı menülerinde bir değişiklik oldumu?

Yeni yazılımla Android Auto yükleniyor,  NAV tuşu artık işe yarıyor. Bence bu fazlasıyla yeter... Başka ne değişiklik var derseniz.  Müzik albüm resimleri görünmeye başlıyor. Gözle görünür bir başka değişiklik yok. Başka bir deyişle bu güncelleme ile birlikte 2020 yılında çıkan corollalar ile aynı seviyeye gelmiş oldu.

Bir de bazı arkadaşlar  hybritlere olur mu  diye sormuş, benim arabam hybrit zaten. Ayrıca bence o önemli değil. Multimedyanın versiyonuna bakarak yüklemek gerekir. Benim koyduğum fotolarda versiyon nosu gürünüyor. Yüklemesi son derece kolay, herkese kolay gelsin... 
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Yeni yazılımla Android Auto yükleniyor,  NAV tuşu artık işe yarıyor. Bence bu fazlasıyla yeter... Başka ne değişiklik var derseniz.  Müzik albüm resimleri görünmeye başlıyor. Gözle görünür bir başka değişiklik yok. Başka bir deyişle bu güncelleme ile birlikte 2020 yılında çıkan corollalar ile aynı seviyeye gelmiş oldu.

Bir de bazı arkadaşlar  hybritlere olur mu  diye sormuş, benim arabam hybrit zaten. Ayrıca bence o önemli değil. Multimedyanın versiyonuna bakarak yüklemek gerekir. Benim koyduğum fotolarda versiyon nosu gürünüyor. Yüklemesi son derece kolay, herkese kolay gelsin...

Ya bozulursa benimki hibritsiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Anlatılanlara aynen uyarsanız korkacak bir şey yok, neden bozulsun. Tabi ben riske girmem diyorsanız. Bekleyin servislere gelince yükletirsiniz.  Ne demişler risk olmadan rızık olmaz.... :) :D ;)
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Anlatılanlara aynen uyarsanız korkacak bir şey yok, neden bozulsun. Tabi ben riske girmem diyorsanız. Bekleyin servislere gelince yükletirsiniz.  Ne demişler risk olmadan rızık olmaz.... :) :D ;)

Hangisi eski versiyon o fotoğraflardan. Benimki DA02 ile bitiyor.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2020, 14:06:53
Birde motor çalışacak mı yoksa sadece radyo açık olursa olurmu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Tabiki sizinki eski versiyon, o yüzden Android auto çalışmıyor. Yani DA02 eski olan, DA30 olan yüklendikten sonraki yeni hali.
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Tabiki sizinki eski versiyon, o yüzden Android auto çalışmıyor. Yani DA02 eski olan, DA30 olan yüklendikten sonraki yeni hali.

Birde kurarken motor çalışacak mı yoksa sadece radyo açık olursa olurmu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Akü zayıfsa araç kendini kapatırsa işlem yarıda kalabilir. O yüzden motor rolantide çalışırsa daha sağlam olur.
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Garanti bozulurmu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Yüklerken bir hata yaparsanız, multimedya bozulursa, tabi servisin insafına kalmış. Kimse garanti veremez. Risksiz rızık olmaz...
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Yüklerken bir hata yaparsanız, multimedya bozulursa, tabi servisin insafına kalmış. Kimse garanti veremez. Risksiz rızık olmaz...

Olmasın da diyelim şanzıman bozuldu. Baktılar bu değişmiş. Garanti dışı olur mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Yok canım o kadar da değil, en fazla multimedya garanti dışı kalır. Aracın diğer garantileri devam eder. Tüketici hakları var...
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
netten indirdiğimiz dosya vasıtasıyla bir virüs bulaşırsa veya multimedya sistemi donmaya başlarsa garanti dışı kalırız o biraz sıkıntı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 700
  • 3 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
ben güncellemeyi yaptım sorunsuz çalışıyor fakat şöyle bir sorun var
arac güneşi karşısına almadığı sürece gece modunda tutuyor multimedya ekranı ve kadran parlaklığı azaltıyor sorun güncelleme kaynaklımı bilmiyorum ama gölge yerden geçerken mesela köprü altından hemen gece moduna alıyor çıktığımda yine gece modunda kalıyor nezamanki güneş ışık sesörüne direk gelirse parlaklığıu arttırıyor bu sorunu araştırıyorum belki başka birşeydir bilen arkadaşımız olursa sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Yaptım oldu. Çok teşekkürler. Bence bu paylaşımı ayrı başlıkta anlatın daha çok kişi görsün.