0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ist trafiğinde vakit geçsin diye bende denedım değişiklik yok hatta navi yazılımını da ındırmıştım ama onu gormuyor bıle 2020 araclardakı yazılım ekranı olan varsa paylaşırsa belkı ordan ılerleyebılırız yenı sıstemler acaba t2 versıyonu mu
Ben daha önce arkadaşımın 2020 model dream inde donanım ve yazılım sürümlerine bakmıştım, resmini ekleyemedim buradam, bizimkiler DA02 ile bitiyor onunki DA30 ile bitiyor, DA30 için bir update bulsak belki onu yüklemeyi deneyebiliriz.Tam olarak model no su 17TDT1EU-DA30Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2020, 06:58:31Böyle bir link buldum, indirip deneyeceğim haftasonu:http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/audio_navigation/17TDT1EU-DA30_Latest.zip
USB ile güncelleme yükleyen arkadaşlar detaylarını anlatabilir mi? Hangi formatta USB ye hangi dosyalar yüklenirse güncelleme yapılabiliyor? Ben ilk denememde Fat32 formatlı USB deki kwi uzantılı dört dosyayı sistem görmedi, acaba yanlış dosya olduğu için mi, yükleme şeklinde mi hata yaptım. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Yukarıdaki linkte 17TDT1EU-DA30 - 17TDT2EU-DA30 - 17TDT1EU-DA31 ve 17TDT2EU-DA31 olarak 4 ayrı dosya var her bir dosya yaklaşık 290-300 mb büyüklükte, bunların hepsini ayrı deneyen var mı? Ayrıca bunların hangisi doğru bu konuda bilgisi olan var mı?
yabancı forumları araştırdım biraz bunun için güncelleme gelecek denmişti ama en son ekime kadar gelecek diye yazı almışlar. İngiltere de güncelleme için 120 pound(servis takması için 50 pound ekstra), Avusturalya da 199 dolar isteniyor. Biz de kaç olur merak konusu.
Toyota Servislerine Bayilerine gittikçe bu güncelleme bilgisini hatırlatmak lazım. Ayrıca tanıdıklar varsa Türkiye'de Toyota yetkililerine de bu güncelleme haberi sorulabilir. Ne kadar çok talep o kadar çabuk hizmet...
Merhaba,2019 model araçlarda henüz Car Play uygulaması iyileştirmesi gelmedi, ancak yeni yazılım güncellemesi ile gelmesi beklenmektedir.Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.