Gönderen Konu: 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada Android Auto neden çalışmıyor?  (Okunma sayısı 41577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '19
  • 157 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Bugün beni aradı Toyota müşteri temsilcisi. Bakım sonrası için. Bu durumu sordum. Çalışıyoruz dedi. "Çok tembelsiniz Allahtan kovit var, yoksa değil sınıf tekrarı okuldan atılırdınız." Dedim. Kadın "anlamadım bey efendi" dedi. Ben de "Zaten anlasaydınız bu muhabbeti yapıyor olmazdık" dedim.  :rofl: Bunların hepsi bir tuhaf kardeşim. Laf da anlatanıyorsun ki nasıl güncelleme getirsinler ki. Boşa umut bağlamayın benim umudum kalmadı artık
O

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 109 kere teşekkür edildi
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
https://www.carintegrations.com/shop/carplay/toyota-corolla-oem-integrated-apple-carplay-android-auto-system/   

Merhaba böyle birşey iş görür mü sizce ??

Bu aparat 2019 öncesi yani 2016-2018 arası modeller için tasarlamışlar galiba. Ayrıca, fiyatı çok saçma, bu fiyata cihaza yamalık yapılacağına, gidip yarı fiyatına, sıfır garantili içinde navigasyon olan multimedya alınabilir....
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ne bileyim insan üzülüyor 1 ayla böyle olmasına güncelleme gelir demişlerdi şimdi ne zaman sorsam bir gelişme yok :( Zaten tamponu köpek ısırdı dertliyim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 500
  • 1 kere teşekkür edildi
Bugün Toyota Yarımca \ Denizli firmasından aradılar. Ben bir hafta önce durum bilgilendirmesi istemiştim.
Yeni yazılım güncellemesinin Eylül ayında geleceğini ve büyük ihtimalle bu güncellemede Apple CarPlay ve Android Auto olacağını belirttiler.
Umarım gelir diye umut ediyorum.
HaYaTa DaiR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 700
  • 3 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Bugün Toyota Yarımca \ Denizli firmasından aradılar. Ben bir hafta önce durum bilgilendirmesi istemiştim.
Yeni yazılım güncellemesinin Eylül ayında geleceğini ve büyük ihtimalle bu güncellemede Apple CarPlay ve Android Auto olacağını belirttiler.
Umarım gelir diye umut ediyorum.
avrupa forumlarında benzer bilgiler verilmiş toyota tarafından muhtemelen güncelleme gelecektir hadi hayırlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 700
  • 3 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/190895-retro-fit-apple-carplay-android-auto/page/6/#comments

güncelleme dosyaları buyurun arkadaşlar 2019 araç sahiplerinin bilgilerine sunarım ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Teşekkürler,  Mehmet Bey, ... 12 GB lik bir dosyayı indirip. 32 GB lik Fat32 formatlı bir USB ye kopyalayıp yüklememiz gerekiyor galiba. Deneyip yükleyen arkadaşların detaylı tecrübelerini öğrenmek isteriz... Kolay gelsin.
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 5500
  • Model Yılı: '18
  • 36 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Galiba 2018 ve öncesi için bir güncelleme yok isteyen yan sanayii tablet taksın gibi oldu biraz ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Anlatılan içeriklerin iyi bir çeviriye ihtiyacı var.
Dil seviyesi yeterli olan ve vakti olan bir arkadaşımızın bize destek olması çok iyi olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/retrofit/Full_upgrade_package_DTEN.zip?utm_source=ToyotaOwnersClub&utm_medium=ForumLinks

Yukarıdaki link Navigasyonu olmayan Multimedyalar için, bu linkteki yaklaşık 12 GB lik dosya indirilecek, zipli dosya açıldıktan sonra FAT32 formatlı 32 GB lik USB ye kopyalanacak (Zipli dosya açılınca yaklaşık 21 GB oluyor). USB flash disk aracın USB sine takılacak güncelleme yapılacak yaklaşık 40 dakika sürüyormuş işlem, defalarca açılıp kapanıyormuş. Ama çalışıyormuş. Herkese kolay gelsin...
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
belirtilen link ölmüş , indirip yükleyen oldumu acaba ?

düzeltme: vpn kullanarak dosyaları indirebilirsiniz, ancak yükleyen bir arkadaştan teyit etmeden işi bilmeyenler yüklemesin henüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 6000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Yazışmaları şimdi gördüm. Umarım beklediğimiz son gelmiştir.
Linkteki yurtdışı forumunu incelediğimde bizimle aynı versiyona sahip iki kişi yüklemiş ve başarılı olduğunu belirtiyorlar.
Bende indiriyorum denenebilir.
Hybrid Corolla flame 2019

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Bir aksilik olmaz ise Eylül sonu Ekim başı gibi güncelleme gelecek gibi görünüyor.
Hadi hayırlısı bakalım.
Koca ekran bi işe yaramadan duruyor öyle.
Can sıkıcı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
32gb usb yok elimde almam lazım yuklemek için (450tl fiyat koymuslar yuh)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 6000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
32gb usb yok elimde almam lazım yuklemek için (450tl fiyat koymuslar yuh)

sedat bey 450 tl nedir anlayamadım
Hybrid Corolla flame 2019

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
MÜJDEYİ BEN VEREYİM ARKADAŞLAR. ...
 Yükledim çalışıyor. Artık Android Auto çalışıyor. Aşağıdaki linkteki 12 GB lik dosyayı indiriyoruz. Açılınca 21 GB oluyor. FAT32 formatlı 32 GB lik bir USB flasha yüklüyoruz. Aracın USB sine takınca otomatik güncelleme başlıyor. En az 10 kere kapanıp açılıyor. 40 Dakika sonra İşlem bitiyor. Resimlerde görüldüğü gibi versiyon numarası benimkiyle aynı olanlar güncelleme yapabilir. Şükürler olsun artık Navigasyonumuz çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkürler...Kolay gelsin. 

http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/retrofit/Full_upgrade_package_DTEN.zip?utm_source=ToyotaOwnersClub&utm_medium=ForumLinks
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 32000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 88 kere teşekkür edildi
Teşekkürler. Flash bellek yok ama Umarım harici disk ile yapabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Hele şükür yetkili servis makul bir fiyat belirlemez ise artık son çare kurulumu kendimiz yapmaya çalışırız artık.
Emeğinize sağlık. 1 yıldır şu güncellemeyi bekliyordum.
Ayrıca bir video paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

MÜJDEYİ BEN VEREYİM ARKADAŞLAR. ...
 Yükledim çalışıyor. Artık Android Auto çalışıyor. Aşağıdaki linkteki 12 GB lik dosyayı indiriyoruz. Açılınca 21 GB oluyor. FAT32 formatlı 32 GB lik bir USB flasha yüklüyoruz. Aracın USB sine takınca otomatik güncelleme başlıyor. En az 10 kere kapanıp açılıyor. 40 Dakika sonra İşlem bitiyor. Resimlerde görüldüğü gibi versiyon numarası benimkiyle aynı olanlar güncelleme yapabilir. Şükürler olsun artık Navigasyonumuz çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkürler...Kolay gelsin.