Gönderen Konu: 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada Android Auto neden çalışmıyor?  (Okunma sayısı 41539 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 61000
  • Model Yılı: '19
Telefonunuzun ön belleği 4 gb altında ve biraz da eski (3-5 yıllık) ise kasma, donma ve gecikme çok oluyor. Bunun için yapacağınız en iyi yöntem, telefonu araca bağlamadan önce telefonunuzu yeniden başlatmak. Bu şekilde gün boyu sıkıntı yaşamazsınız.

Merhaba ben çoktandır kullanmaktayım hiç kasma falan olmadı, acaba telefon ile alakalı olabilir mi? Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

Merhaba , cevaplarınız için teşekkür ederim. Kullandığım telefon iPhone 13 pro max. Sorun yaşatacağını sanmıyorum ama yine de dediklerinizi deneyeceğim. Ayrıca servise de sordum, resetleme yaptık dediler. Sonuç değişmedi. Hatta bir ara akünüz zayıflamış ondan oluyor bile dediler 🙂 . Kablodan olabilir diye düşünerek orijinal ve 3. Parti fakat kaliteli( mfi lisanslı) farklı kablolarla da denedim. Sonuç aynı.   Bu arada akü değişimi için servis 4800 tl ücret talep etti, dışarda 3000 tl ye bosch 50 Ah akü taktırdım. Konu dışı olarak söylemiş bulunayım.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 53350
  • Model Yılı: '16
  • 208 kere teşekkür etti
  • 1262 kere teşekkür edildi
Servisler artık bilgisiz ve yetersiz insanlarla dolu ancak en basit işlem için bile yüksek para istiyorlar,bizim Varta akü 9.cu yıla girmişti,yine tek marşta çalışıyordu,ölçünce 9.6 geldi zorda kalabilirim artık diye çok araştırma yaptıktan sonra fabrikadan 31 Aralık 2024 üretilmiş 60 amper İnci aküyü 25 Ocak 2025 te 3000.- TL ye taktırdım.Servisler 5 dakikalık iş için en az 1/2  saat ücret yazıyorlar.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: -
  • 11 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi

Merhaba , cevaplarınız için teşekkür ederim. Kullandığım telefon iPhone 13 pro max. Sorun yaşatacağını sanmıyorum ama yine de dediklerinizi deneyeceğim. Ayrıca servise de sordum, resetleme yaptık dediler. Sonuç değişmedi. Hatta bir ara akünüz zayıflamış ondan oluyor bile dediler 🙂 . Kablodan olabilir diye düşünerek orijinal ve 3. Parti fakat kaliteli( mfi lisanslı) farklı kablolarla da denedim. Sonuç aynı.   Bu arada akü değişimi için servis 4800 tl ücret talep etti, dışarda 3000 tl ye bosch 50 Ah akü taktırdım. Konu dışı olarak söylemiş bulunayım.
Ben Samsung telefon kullanıyordum s9 bende kasma değil de bazen bağlantı sorunu olmakta idi çözümü de Android otoyu telefondan çerez temizliği ile salıyordum, şu an s24 var ve sorunsuz bir şekilde bağlanıyor sadece telefonda Android 14 olduğu için video VS görüntü izlettirmiyor güvenlik yamasından dolayı.
Siz Carplay ile bağlantı kuruyorsunuz ve iPhone de nasıl çerez temizliği yapılıyor bence onu denemenizde fayda var, akü ile hiç bir alakası yok corona zamanında benim akü de zarar görmüştü ve de değiştirmek zorunda kaldım ama Android oto da hiç bir sorun yoktu.

Servisler artık bilgisiz ve yetersiz insanlarla dolu ancak en basit işlem için bile yüksek para istiyorlar,bizim Varta akü 9.cu yıla girmişti,yine tek marşta çalışıyordu,ölçünce 9.6 geldi zorda kalabilirim artık diye çok araştırma yaptıktan sonra fabrikadan 31 Aralık 2024 üretilmiş 60 amper İnci aküyü 25 Ocak 2025 te 3000.- TL ye taktırdım.Servisler 5 dakikalık iş için en az 1/2  saat ücret yazıyorlar.
Çok haklısınız ben artık sevise gitmiyorum Toyota servisinden işi bırakıp kendine yer açan bir abimiz var onda yaptırdım son iki bakımını gayette makul fiyat ve özenle yapıyor, servis 3 senedir sunroofta bulunan 4 plastik parçayı getirttiremedi. Parçasını ben bulayım dedim yok sen bulamazsın dediler ne parçası olduğunu da söylemiyorlar 3 sene önce 1500₺ civarında idi şimdi ne kadar olmuştur kim bilir resmen paramızla rezil oluyoruz servisde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhaba, güncellemeyi yaparken aküm bitti, evet kontak basmaya fırsatım olmadı bir heyecan taktım flashı:)
aracı pazartesi aldım henüz 2019 dream paket, güncel değildi. şimdi 045. UNDEFINED diye bir adımda takılı kaldı...
Flashı sandisk marka 64 gb aldım, fat32 yaptım program ile.
Şuan Multimedyam kullanılamaz durumda, ne yapabilirim ? Yol gösterebilecek kimse var mı?
05444690299 numaram watsapptan yazabilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler