Gönderen Konu: 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada Android Auto neden çalışmıyor?  (Okunma sayısı 41577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ist trafiğinde vakit geçsin diye bende denedım değişiklik yok hatta navi yazılımını da ındırmıştım ama onu gormuyor bıle
2020 araclardakı yazılım ekranı olan varsa paylaşırsa belkı ordan ılerleyebılırız
yenı sıstemler acaba t2 versıyonu mu

Ben daha önce arkadaşımın 2020 model dream inde donanım ve yazılım sürümlerine bakmıştım, resmini ekleyemedim buradam, bizimkiler DA02 ile bitiyor onunki DA30 ile bitiyor, DA30 için bir update bulsak belki onu yüklemeyi deneyebiliriz.

Tam olarak model no su 17TDT1EU-DA30

Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2020, 06:58:31
Böyle bir link buldum, indirip deneyeceğim haftasonu:

http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/audio_navigation/17TDT1EU-DA30_Latest.zip

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '19
  • 13 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
denemek lazım tabı ıkı farklı software yazılımı bunu usb ıle dırek tanıtabılır miyiz

benı dusunduren bızım yazılım numarası ıle yurtdısında kullananlar var dolayısı ıle farklı yukleme mı yapılmalı
Hybrid Corolla flame 2019

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 13000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ben daha önce arkadaşımın 2020 model dream inde donanım ve yazılım sürümlerine bakmıştım, resmini ekleyemedim buradam, bizimkiler DA02 ile bitiyor onunki DA30 ile bitiyor, DA30 için bir update bulsak belki onu yüklemeyi deneyebiliriz.

http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/audio_navigation/17TDT1EU-DA30_Latest.zip

USB ile güncelleme yükleyen arkadaşlar detaylarını anlatabilir mi? Hangi formatta USB ye hangi dosyalar yüklenirse güncelleme yapılabiliyor? Ben ilk denememde Fat32 formatlı USB deki kwi uzantılı dört dosyayı sistem görmedi, acaba yanlış dosya olduğu için mi, yükleme şeklinde mi hata yaptım. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 6000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
USB ile güncelleme yükleyen arkadaşlar detaylarını anlatabilir mi? Hangi formatta USB ye hangi dosyalar yüklenirse güncelleme yapılabiliyor? Ben ilk denememde Fat32 formatlı USB deki kwi uzantılı dört dosyayı sistem görmedi, acaba yanlış dosya olduğu için mi, yükleme şeklinde mi hata yaptım. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

fat32 ıle bıcımlendırerek usb ıcıne bızım aracın yazılımındakı kwi uzantılı dosyayı tek başına kopyalama yapmanız gerekıyor.
sonrasında usbyı taktıgınızde yazılım guncelleme otomatık cıkıyor.

bu arada camry ıcın carplay eklentısı geçen sene yapılmış bu vıdeo da ızledıgım aynı yazılım numarasında auıdo 1000 den 1990 a yukseltme yapmışlar.
zaten yazılım guncelleme tusuna basınca eklentı olarak dırek karşına apple carplay ve androıd auto yazıyor.

corollaya guncelleme bekleyecegız oda arabayı satınca gelır artık

Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2020, 14:02:10

ben usbye attım ancak arac tanımıyor DA30 olarak.
Hybrid Corolla flame 2019

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Demek ki model no kontrolu yapıyor, acaba bu kwi dosyalarını editlemenin bir yolu var mıdır? Model nosunun yazdığı yeri değiştirsek dosyada, belki araba kabul eder. Tabi riskli de olabilir bu hareket.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti

Yukarıdaki linkte 17TDT1EU-DA30 - 17TDT2EU-DA30  - 17TDT1EU-DA31 ve  17TDT2EU-DA31 olarak 4 ayrı dosya var her bir dosya yaklaşık 290-300 mb büyüklükte, bunların hepsini ayrı deneyen var mı? Ayrıca bunların hangisi doğru bu konuda bilgisi olan var mı?
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Yukarıdaki linkte 17TDT1EU-DA30 - 17TDT2EU-DA30  - 17TDT1EU-DA31 ve  17TDT2EU-DA31 olarak 4 ayrı dosya var her bir dosya yaklaşık 290-300 mb büyüklükte, bunların hepsini ayrı deneyen var mı? Ayrıca bunların hangisi doğru bu konuda bilgisi olan var mı?

Çalışma ihtimali en yüksek olan 17TDT1EU-DA30 du ancak o da çalışmadığına göre bu dosyaların hiçbiri 2019 modellere uygun değil maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
2019 yılında üretilen bi multimedyada android auto çalıştırmak için uğraşıyoruz  |-\ Tuhafsın Toyota
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
17TDT1EU-DA30 - 17TDT2EU-DA30  - 17TDT1EU-DA31 ve  17TDT2EU-DA31 numaralı dosyalardan önce birincisini tek başına sonra dördünü birden fat32 formatlı 8 GB lik bir flash diskle Coralla 2019 hybrid dream usb sine taktım ama sistem usb yi görüyor ama dosyaları görmüyor, yani güncelleme olarak bu dosyaları sistem kabul etmedi. Ya dosyalar yanlış ya da yükleme şeklinde bir yanlışlık oldu. Doğru dosyayı bulan arkadaşlardan müjdeli haberi bekliyoruz  ;) :)
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 5400
  • 5 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
yabancı forumları araştırdım biraz bunun için güncelleme gelecek denmişti ama en son ekime kadar gelecek diye yazı almışlar. İngiltere de güncelleme için 120 pound(servis takması için 50 pound ekstra), Avusturalya da 199 dolar isteniyor. Biz de kaç olur merak konusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 700
  • 3 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
yabancı forumları araştırdım biraz bunun için güncelleme gelecek denmişti ama en son ekime kadar gelecek diye yazı almışlar. İngiltere de güncelleme için 120 pound(servis takması için 50 pound ekstra), Avusturalya da 199 dolar isteniyor. Biz de kaç olur merak konusu.
acaba sadece yazılımla mı yapılıyor yoksa donanım eklentisi de var mı yazılımla ise bunun dosyaları bulunup yapılır araştırmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 31000
  • 1 kere teşekkür etti
Konu güncel kalsın diye yazıryorum...

Ne zaman gelecek bu güncelleme be ya.... >:( >:( >:(

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 01, 2020, 15:10:08
Bir donanım eklentisi buldum ama biraz pahalı ayrıca Türkiye’ye gönderim var mı emin değilim...

https://carperformance.se/product/corolla-2019-up-android-extension-2/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
bu yaz gelmez gibi belki son bahara gelene kadar satıcaz heralde ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti

Toyota Servislerine Bayilerine gittikçe bu güncelleme bilgisini hatırlatmak lazım. Ayrıca tanıdıklar varsa Türkiye'de Toyota yetkililerine de bu güncelleme haberi sorulabilir. Ne kadar çok talep o kadar çabuk hizmet...
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • 16 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Toyota Servislerine Bayilerine gittikçe bu güncelleme bilgisini hatırlatmak lazım. Ayrıca tanıdıklar varsa Türkiye'de Toyota yetkililerine de bu güncelleme haberi sorulabilir. Ne kadar çok talep o kadar çabuk hizmet...
ıyi günler. Konuya hakim forumdaki arkadaslardan lisan-ı münasipce bir yazı hazırlanıp burada paylaşımda bulunulsa Toyota Türkiye'yi faks yada mail ile aynı yazı gönderilse daha etkili olur gibi geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Ekteki yazıyı gönderip, 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada  Android Autonun çalışması için İngiltere'de yapılan güncellemenin  Türkiye'de ne zaman yapılacağını sorabiliriz. Ben tanıdıklarıma whatsapp tan gönderdim. Kolay gelsin...
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3500
  • 2 kere teşekkür edildi
Merhaba,

2019 model araçlarda henüz Car Play uygulaması iyileştirmesi gelmedi, ancak yeni yazılım güncellemesi ile gelmesi beklenmektedir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Merhaba,

2019 model araçlarda henüz Car Play uygulaması iyileştirmesi gelmedi, ancak yeni yazılım güncellemesi ile gelmesi beklenmektedir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.

geleceğine ihtimal vermiyorum artık boş bekleyiş bizdeki gelene kadar muhtemelen aracımı satmış olurum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
2020 sonuna kadar güncelleme geldi, geldi, yoksa iş bir multimedya takmaya kalır. Ya da hareket halinde miracast çalıştırılır olur biter.   Toyota Türkiye yöneticilerinin denizi geçip derede boğulmamaları lazım....
Müslüm YALÇIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
Konuyla ilgili musteri.iliskileri@toyota.com.tr  adresine gönderdiğim epostaya alınan cevap... Çalışıyorlarmış...
Müslüm YALÇIN