0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıkıntısız güncelleme ile Android Auto'ya sahip oldum. Forumda bununla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler. Sırada kablo vs kesmeden hareket halinde Youtube izleme var...
güle güle kullanın ama video izlemek kablo kesmeden imkansız ve hem tehlikeli hem de gereksiz
Güle güle kullanın. Verdiğiniz linkteki dosyayı indiriyorum. Kurulumla ilgili yapmamız gerekenleri paylaşabilir misiniz? Yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum çünkü.
Benim telefon samsung A3 2016. Aşağıdaki linkte sayfanın altına doğru indirilebilecek birçok android auto sürümler mevcut. O dosyalardan ilki benim telefonumda çalışmadı. İkinci dosya olan 6.5.612133 sürümünü indirdim. Gayet iyi de çalışıyor. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
2016 Corollalarda da map/navigasyon seçeneği var ama çalışmıyor. Bu 12 GB lik güncelleme 2019 öncesi corollalara yükleniyor mu?
Arkadaşlar linklerin hiçbiri çalışmıyor. Çalışan bir link varmı? yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
Çok teşekkürler. İndirdim ve kurdum. Harika çalışıyor. Yanlız ufak bir sorum olacak. Tel bağlıyken harita uygulaması üzerinden yol tarifi açıyorum ve applecarplay ile ekranda görebiliyorum ama uygulamadaki konuşma sesi çok kısık. Bu sesi arttırmaya çalışsamda başaramadım. Menüde bulamadım. Nerden ayarlanıyor?
Necvox multimedya ile android auto ozelligi mumkun degil , fakat easyconnection uygulamasi ile ister kablolu ister wife uzerinden baglanabilirsiniz. Yapmaniz gerekenler:1) Cep telefonunuzda gelistirici seceneklerde usb hata ayiklama modunu acin2) Google playden degil, google'ye EasyConnection apk yazip cikan sayfada yer alan uygulama indirme marketini indirip, oradan easyconnection uygulamasini telefonunuza kurun.3) Telefonunuzla usb kablo ile veya wifi ile multimedyaya baglanip , telefondan easyconnection uygulamasini acin.Hepsi bu kadar. Android auto kadar olmasa da oldukca kullanisli. Ana ekranda telefon, navigasyon, muzik v.b uygulamalar ile telefonunuzu multimedyaya entegre etmis oluyorsunuz..