0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2020 1.6 dream aracımda Android Auto'da WhatsApp göremiyorum normal midir? Yoksa bendemi problem var
telefonu kablo ile araca bağladığınızda ve android auto seçtiğinizde whatsapp ikonu menüde cıkmıyormu? bu arada cihaz izinlerine de bakın mesajlaşma uygulamalarına telefon ve araçta izin vermeniz lazım
O kadar saçmaki inanmakta zorlanıyorum. Normalde müşteri memnuniyeti için ücretsiz yapılması gereken bir yazılım güncellemesi için hem ücret alıyorlarmış, hem de hiç bir garanti vermiyorlarmış. Madem öyle arkadaşlar 12 GB lik güncelleme dosyasını nerede bulurlarsa alsın yüklesinler, ben gayet memnunum. Risk olmadan rızık olmaz...
2020 1.6 dream aracımda Android Auto'da WhatsApp göremiyorum normal midir? Android Auto'da direk ekranda Whatsapp görünmüyor. İphone Car Play ile bağlanınca görünüyor. Android Auto ike bağlandıktan sonra aracın ekranından ayarlara tıklayın. Sonra ekranı alt kısma kaydırın. Altlarda, telefon ekranını yansıt, kısmı var. Oraya tıklayarak bir deneyin. Sanırım olur.
Evet bağladığımda WhatsApp ikonu hiç görünmüyor.İzin ayarı göremedim.
Iyi geceler Ercan bey. Whatsapp ikonunu halledebildinizmi? İkonu bende göremiyorum.
telefonlarınızdaki android auto yu bir güncelleyip denermisiniz, güncelleme sonrası telefonu kapatıp (yeniden başlat demeden) açıp bir kontrol edin
Selamlar, dün 2019 passion x-pack ile aranıza katıldım, android auto ile ilgili son gelişmeler var mı? Hala serviste ücretli güncelleme mi yapılıyor...Teşekkürler
Sıkıntısız güncelleme ile Android Auto'ya sahip oldum. Forumda bununla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler. Sırada kablo vs kesmeden hareket halinde Youtube izleme var...