Gönderen Konu: 2019 Aralık öncesi Corolla Dream Multimedyada Android Auto neden çalışmıyor?  (Okunma sayısı 41576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2020 1.6 dream aracımda Android Auto'da WhatsApp göremiyorum normal midir? Yoksa bendemi problem var

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
2020 1.6 dream aracımda Android Auto'da WhatsApp göremiyorum normal midir? Yoksa bendemi problem var

telefonu kablo ile araca bağladığınızda ve android auto seçtiğinizde whatsapp ikonu menüde cıkmıyormu? bu arada cihaz izinlerine de bakın mesajlaşma uygulamalarına telefon ve araçta izin vermeniz lazım
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *

telefonu kablo ile araca bağladığınızda ve android auto seçtiğinizde whatsapp ikonu menüde cıkmıyormu? bu arada cihaz izinlerine de bakın mesajlaşma uygulamalarına telefon ve araçta izin vermeniz lazım

Evet bağladığımda WhatsApp ikonu hiç görünmüyor.
İzin ayarı göremedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
O kadar saçmaki inanmakta zorlanıyorum. Normalde müşteri memnuniyeti için ücretsiz yapılması gereken bir yazılım güncellemesi için hem ücret alıyorlarmış, hem de hiç bir garanti vermiyorlarmış. Madem öyle arkadaşlar 12 GB lik güncelleme dosyasını nerede bulurlarsa alsın yüklesinler, ben gayet memnunum. Risk olmadan rızık olmaz...
Ben öyle yaptım, 45 dakikada işlem tamamlandı, ayarların sıfırlanması hariç hiçbir farklı durum görmedim, müsait olunca daha detaylı bakacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 65000
  • 157 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
2020 1.6 dream aracımda Android Auto'da WhatsApp göremiyorum normal midir?

Android Auto'da direk ekranda Whatsapp görünmüyor. İphone Car Play ile bağlanınca görünüyor. Android Auto ike bağlandıktan sonra aracın ekranından ayarlara tıklayın. Sonra ekranı alt kısma kaydırın. Altlarda, telefon ekranını yansıt, kısmı var. Oraya tıklayarak bir deneyin. Sanırım olur.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3500
  • 2 kere teşekkür edildi
güncellemeyi yaptım dedikleri gibi ortalama 40 dk sürdü ve bir sorun ile karşılaşmadım ekran içime sindi dosyayı atan arkadaşlara teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 100
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Merhaba Murat Bey,

benim 2 saate yakın ilerledim belli bir aşamadan sonraya geçmedi. kapatıp açtım eski gibi çalışmaya devam ediyor. dosyaları nereden aldınız acaba ben usbyi formatlayıp bir de onunla deneyeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • 16 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Evet bağladığımda WhatsApp ikonu hiç görünmüyor.
İzin ayarı göremedim.
Iyi geceler Ercan bey. Whatsapp ikonunu halledebildinizmi? İkonu bende göremiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Iyi geceler Ercan bey. Whatsapp ikonunu halledebildinizmi? İkonu bende göremiyorum.

telefonlarınızdaki android auto yu bir güncelleyip denermisiniz, güncelleme sonrası telefonu kapatıp (yeniden başlat demeden) açıp bir kontrol edin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • 16 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
telefonlarınızdaki android auto yu bir güncelleyip denermisiniz, güncelleme sonrası telefonu kapatıp (yeniden başlat demeden) açıp bir kontrol edin
Android auto güncelleyerek dediginiz gibi bağlayarak kontrol ettim ama malesef sonuç aynı whatsapp görünmüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
Merhaba,android autoda whatsapp ayri bir uygulama olarak gorunmuyor. Bir bildirim geldiginde altta sag taraftaki bildirim(zil simgesi)kismina geliyor. Oraya tikladiginizda gelen bildirim aciliyor. Yalniz hareket halindeyseniz mesajin icerigini gostermez(guvenlik amacli).Hiziniz 0 km ye dustugunde(Vites D konumunda olsa da)mesajin icerigini gorebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla Dream MDS
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4500
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
buradaki bilgilerle aracımda güncellemeyi yaptım ve gayet güzel oldu sonunda haritaları kullanabiliyorum gerisi çok önemli değil benim için. bugun toyota sandıkçı aradı güncelleme için 400 tl istediler vaktım yok dedim. toyotaya yakışmıyor bu durum. emeği geçenlere teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Selam arkadaşlar güncel link var mıdır elinizde acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Selamlar, dün 2019 passion x-pack ile aranıza katıldım, android auto ile ilgili son gelişmeler var mı? Hala serviste ücretli güncelleme mi yapılıyor...Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 90000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Selamlar, dün 2019 passion x-pack ile aranıza katıldım, android auto ile ilgili son gelişmeler var mı? Hala serviste ücretli güncelleme mi yapılıyor...Teşekkürler

Geçen hafta Toyan'a sordum, 472 lira dedi.

Ayıp yahu, bu nasıl fiyat böyle? Altı üstü aynı modelin birkaç ay sonra çıkanına koydukları özelliği talep ediyoruz. Opsiyonel bir özelliği yükletmiyoruz ki.

Güncel link varsa ben de alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
kuralına uygun yüklerseniz sıkıntısız olur, servisin yaptığı da aynı şey zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
1 yıl olmuştur yükleyeli sanırım.
Ekrana can geldi diyebilirim.
Çok kullanışlı oldu.
Yüklerken dikkat etmeniz gereken araba çalışır konumda olsun.
Onun dışında ekstra yapmanız gereken bir şey yok.
Sırası ile yükleniyor kendisi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Sıkıntısız güncelleme ile Android Auto'ya sahip oldum. Forumda bununla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler. Sırada kablo vs kesmeden hareket halinde Youtube izleme var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Sıkıntısız güncelleme ile Android Auto'ya sahip oldum. Forumda bununla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler. Sırada kablo vs kesmeden hareket halinde Youtube izleme var...

güle güle kullanın ama video izlemek kablo kesmeden imkansız ve hem tehlikeli hem de gereksiz