0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut oto dan 1450 tl ye aldığım multimedyanın montajını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. En azından montajın nasıl yapıldığına dair kafanızdaki soru işaretlerini kaldıracaktır. //www.youtube.com/watch?v=LkIHhthDpAMMultimedyadan kısaca bahsedecek olursam 1gb ramli 16gb romlu Android go işletim sistemine sahip. Hızında sorun yok. Müzik kalitesi teyple aynı gibi. İzlenimlerimi zamanla aktarırım.
cihazınız hayırlı olsun.benim çin den getirdiğim cihaz ile sizin cihazın arka kısmı aynı bir fark yok.Türkiye de satılan cihazın arka kısmı orijinalindeki gibi çıkıntılı olması gerekirdi ama ithalatçı bu konuya dikkat etmediği için modifiye etmek zorunda kalmışsınız.Aracın orjinal usb girişini kullanmak için teyp içinden bağlantı kablosu çıkmamasıda kötü olmuş.Benim neredeyse tüm kabloların soketi uymamasına rağmen hiçbirşey yapmadan aracın orjinal usb girişini kullandım.toplam 3usb giriş kullana biliyorum.aracın orjinal usb girişini kullanmak için gereken kablo bu:https://ibb.co/KbDFqd2https://ibb.co/4K3T9Wk
Sağolun Cem Bey. Uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih ettim bunu.Öyle bir aparat çıktı ama bunun için kullanılacağını hiç tahmin etmedim. Çünkü iç taraftaki soketin uyumlu olabileceğini düşünemedim. Hemen deneyeceğim bunu. Sağolun.Bir de siz OBD cihazına bağlanabildiniz mi? Benim cihaz bağlanamıyor ve bu nedenle elm327 de wifi ye geçeceğim sanırım.Ayrıca şerit takip özellikli ön kameranın uygulaması da çok hızlı değil gibi, öteki şerite geçtikten sonra uyarı veriyor.
Mutlu Bey ve Cem Bey, öncelikle merhaba. Sizler araçlarınıza şerit takibini nasıl bir yöntemle taktınız. Benim araç dream. Bende yok, nasıl taktırabilirim. Teşekkürler.
Mutlu Bey, sizin araca şerit takibini nasıl bir yöntemle taktınız. Benim araç dream. Bende yok, nasıl taktırabilirim. Teşekkürler Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2020, 10:20:59Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 10, 2020, 09:29:46Mutlu Bey ve Cem Bey, öncelikle merhaba. Sizler araçlarınıza şerit takibini nasıl bir yöntemle taktınız. Benim araç dream. Bende yok, nasıl taktırabilirim. Teşekkürler.Merhaba.android multimedia sistemine özel ön kamera takılarak yapılıyor.dream ve sonrası hiçbir pakette orjinal teyp ile yapılamaz malesef.konu hakkında videomu izleye bilirsiniz.//www.youtube.com/watch?v=GIsFyWF_SGk//www.youtube.com/watch?v=CoWkXRUhqhA
Merhaba.android multimedia sistemine özel ön kamera takılarak yapılıyor.dream ve sonrası hiçbir pakette orjinal teyp ile yapılamaz malesef.konu hakkında videomu izleye bilirsiniz.//www.youtube.com/watch?v=GIsFyWF_SGk//www.youtube.com/watch?v=CoWkXRUhqhA
Çok teşekkür ederim, videoları da izledim. Olay Şimdi tam oturdu. Önce bir multimedya almalıyım. Size de hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Orjinaline bin çeker. Bir ara da navigasyonu test ederken bir video paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
Cem bey elimdeki konektör bu şekilde. Usb yuvasına uymuyor. Sizin araçta nasıl uydu?
orjinal teyp arkasından söktüğünüz sokete birebir soket sokete bağlanıyor. usb yuvasıyla işimiz olmuyor.https://ibb.co/PNDyPNH