0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam o fiyata temizi yok ama az biraz yükselince 60 70 gibi temizleri bulunuyor, araçta baskı balata da bitmiş malesef,
Şubat ayı için Corolla'nın 1.370.000 tl kampanyalı satışı var,istemiş olduğunuz fiyata yakın bir fiyatı Toyota bayileri de verebiliyorsa değerlendirebilirsiniz,artık yüksek km li araçları bu günkü yedek parça ve işçilik ücretleri ile yürütmek ve bunu satış zamanı kullandığımız aracın fiyatına yansıtmak kolay olmuyor bu nedenle 0 km bir Toyota'ya geçmek imkan varsa iyi olur.
2015 1.33 140.000 kmde ki aracımı Galerisi olan arkadaşıma verip 2021 1.5 dream otomatik corolla aldım yeni kasa gerçekten bambaşka yapmışlar
merhabalar, 2012 1.6 comfort extra manuel 160.000 de olan aracımı 16/03/2025 tarihinde malum siteye 650.000TL den ilana koydum, arayan herkese 630 dan aşağı vermeyeceğimi ilettim. 18/03/2025 tarihinde Sakarya dan bir arkadaş geldi aldı.alım satım için noterler, takas bank üzerinden işlem yapmaya başlamış. acemisi olduğumuz için zorlandık birazda stres olduk fakat güvenli. takasbank harici noterden satış işlemi mümkün değil.19/03/2025 te Kocaeli nden 1.6 flame inci beyazı otomatik 47binde araç satın aldım. noter işlerinde sistemi çözdüğüm için bu sefer satıcıyı da yönlendirerek alım satımı yarım saatte bitirdik(paranın hesaba geçmesi uzun sürüyor vakıfbank)gittiğimiz noter satıcının tanıdığıydı; akbank ın henüz sistemi oturtamadığını, işbank tada sıkıntılar yaşandığını belirtti. satıcı ya ziraatbank ı tavsiye etti.