0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yeni üst segmentlerden güzel bir araba almak istiyorum ve bir miktar elimde para olmasına karşın istediğim arabayı karşılayacak miktarda değil henüz. Sormak istediğim soru ihtiyaç kredisi çekip kalanı tamamlamak mı yoksa araç kredisi çekip üstünü tamamlamak mı daha mantıklı olacaktır? Yaklaşık 200 bin Tl lik bir boşluk var. Önerilerinizi bekliyorum. https://www.finanskredisi.com/ihtiyac-kredisi/ bu makaleyi okudum fakat otomotiv sektöründe verilenlerle ilgili bir bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışmak istedim. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Gereken bilgiler tam açıklayıcı şekilde verilmiş,önce çalıştığınız banka varsa oradan başlayıp (galiba hangi banka,hangi kredi diye) bir bilgi var tv tanıtımı yapılıyor,o şekilde kontrol edin,ihtiyaç kredilerinde üst sınır nedir? onu sorun ,belki talep edeceğiniz 200.000 tl üst sınırı aşacaktır,tüm ayrıntılar dahil edildiğinde aylık ödeme ve toplam ödeme tutarını dikkate alarak karar verirsiniz.
Değerli forum üyeleri 2014 model Auris advance skypack mds aracım var. Aracı geçen sene bu zamanlarda almıştım. Ama şimdi düşünüyorum da bir kaç model düşük RAV4 mü alsaydın diye bazen aklıma geliyor. Ben aracı aldığımda 30 bin kimseydi. Şu anda 40 bin kmde. RAV4 alsaydım muhtemelen 100 bin km üstünde olacaktı. Ne zaman bir RAV4 görsem içim gidiyor.
İmkan yaratılmış olsa bile bazen araç bayilerde olmuyor,bir yakınımız için geçtiğimiz günlerde önce Accord,sonra CR-V baktık,ne gün verebildiler ne kapora aldılar ! Galerilerde bulunuyor ama ateş pahası ve neredeyse ev parasına..
Merhabalar şu an 2000 model bir astra g kullanıyorum aracımı yakında satmayı düşünüyorum ama ne alacağımı tam olarak kestirmiş değilim Üst limitim 300.000 tl aklımdaki araç toyota corolla almayı düşünüyorum iki seçenek var 1.6 benzin ve 1.4d-4 ama benim alacağım kasada dizel olanda yağ yakma varmış gibi duyumlar aldım ama bu sorun sadece makyajlılarda var diyede okudum internette şimdi bu bilginin doğruluğunu teyit etmek istedim bilgi sahibi kişilerden eğer sadece makyajlılarda varsa makyajsız olanını tercih edicem yada hepsinde varsa benzinliyi tercih edicem yada belli model yılları arasındaysa o yıllardaki aracı tercih etmeyeceğim şu konuda bilgim var bu araçlar çağırılmış ve rektifiye yapılmış ama illaki her araç sahibinin götürüp bu işlemi yaptırdığınada inanmıyorum maalesef.Sizden ricam bu konuda bilgilerinizi ve tecrübelerinizi aktarmanızı rica ederim
Konuyu buradan Sedan mı Suv mu tercih edersiniz noktasına getirelim isterseniz. Malum Suv'lar son zamanlarda çok popüler hatta sedanların tahtını sallamaya başladı. Bir yanda Sedanın konforu, donanımı, diğer yanda Suv'un yüksekliği, güven verişi sizce hangisi neden? Eski bir Suv kullanıcısı olarak 2019-2020 Honda H-RV'ler bazen aklımı karıştırmıyor değil ama sedanın konforu, rahatlığı ve donanımı maalesef Suv'larda yok. Suv'ların süspansiyonu sert ve yerden yüksek oldukları için uzun yolda sedan gibi konforlu değiller ve maalesef uzun yolda insanı yoruyorlar.