0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet bey, 3-4 yıl kadar 2012 auris dizel-yarı otomatik kullandım. Motor benzinli motora göre sesli tabi ki ama kabinde sizi rahatsız edecek düzeyde değil. Bakım masrafları da aynı şekilde benzinli motora göre bi tık pahalı ancak bu gözardı edilebilecek bir rakam bence.. Yanlış hatırlamıyorsam 90 hp idi. Şehir içinde gayet yeterli ancak ülkemizdeki otoban hız sınırları üzerine çıkmak isterseniz çok yüksek devir çevirmeniz gerekiyor ve yakıt sarfiyatı çok artıyor. Ancak ş.içinde yakıt çok çok ekonomik. Kullandığım sürede beni hiç üzmedi, hiç masraf çıkarmadı.110.000 km'de sattım. Satarken detaylı ekspertizde turboda yağ sızıntısı var dediler. Ancak bu km ve yaşta normal dedi alıcı, sorun etmedi Tek dikkat etmeniz gereken, 2012 öncesi bazı dizellerde yağ eksiltme sorunu vardı. Sorunlu şase numaraları forumda vardı ama tekrar ulaşabilir misiniz bilmiyorum..
Cevabınız için teşekkürler. Peki sizce bu araç alınır mı değerli forum üyelerinin yorumlarını merak ediyorum. https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-toyota-corolla-1-6-premium/sahibinden-toyota-corolla-1-6-premium-ekstrali/18226187İlan sahibinin dedigine göre öndeki kazasında en fazla panele kadar hasar görmüş. Kaput boyanmış. Çamurluga ise buz düşmesi sonucu camurluk biraz kesilip yüzeysel onarım yapılmış çamurluk alt kısmında işlem yok diyor.
Arkadaşlar ACİL tavsiye istiyorum.2020 model 1.6 corolla Flame Xpack 19 bin kmde 283 bin TL2020 model 1.6 corolla Dream 10 bin kmde 265 bin TLİkiside LPGsiz ikiside boyasız. Siz olsanız hangisini alırsınız? Biliyorsunuz devir artık araçta yatırım devri bende bu sebeple araç alacağım tavsiyeleriniz nedir?
Bu fiyatları corolla'ya vereceğime Skoda Octavia, Ford Focus, Volkswagen Jetta daha mantıklı seçim olur donanım, konfor ve yalıtım konusunda.
1.33 life corolla alınır mi? Çok sorun yaşatır mi çekiş vs yönünden.Kronik sorunu vs var mıdır.
selamlar, kazasız 93 model corona, carina, avensis sol arayışı içindeyiz. aracın kmsi çok önemli değil. çevrenizde satan olursa forum üzerinden veya 544 553 01 92 tarafıma bilgi verirseniz çok sevinirim.
selamlar, bu modellerden parça sorunları ve yürütme masrafları yüksek olduğu için vazgeçtim. 150bin tl altında 2004-2006 arası benzin/lpg corolla veya 2005-2006 elantra lara bakıyorum. araştırdığım kadarı ile iki modelde de sorun bulunmuyor. corollalar biraz daha pahallı ve parçaları da sanırım daha maliyetli. gönlüm otomatik almak istiyor fakat bütçem dahilinde temiz corolla bulmak imkansız. elantraların otomatik vitesli olanlarını deneyimlemiş, bilgi sahibi olanlardan tavsiye rica ederim. yine iki modelinde manuel modelleri için yorum yaparsanız sevinirim.iyi yıllar, her şey gönlünüzce olsun.
Daha ilk günlerden 2022 için % 40 enflasyon olacağı beklentisi içinde olan görüşler var.
1 Ocak'tan itibaren Toyota'nın %35 fiyat arttıracağını yazmıştım, bir arkadaş da zam değil indirim geleceğini belirtmişti, %17'lik ilk zam huzurlarınızda...
selamlar, elantra dan, yönlendirmeleriniz sonrası vaz geçtim. t22 avensisin 128 ve 150 beygirlik motorlarından hangisi daha avantajlıdır? parça bulunurluğu, işletim giderleri vs. yönlerinden bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.150 lik olanlar lpg ile uyumsuz bunu öğrendim, yakıt maliyetleri çok arttığı için artık bu maliyete takılmadığımı da belirtmek isterim.