0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlgili cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Bugün satışı olmadı koca oğlanın alıcı vazgeçti, satılırsa meganedende vazgeçtim gibi. Daha hızlı satışı olan Civice yöneldim gibi ama bana belli olmaz almadan önce 40 sefer karar değiştiririm ben
Yeni accord yakışır abime
merhabalar,fikir vermenizi rica edeceğim.2019, 20bin de düz vites corolla vision aracım var. satıp otomatik araç almak istiyorum. letgo sitesi ön fiyat olarak 210bin lira veriyor. üzerine 20bin de ben koyacağım.230 bandında çift kavrama olmayan, sorunsuz araç önerilerinizi almak isterim. ben sarı siteyi incelediğimde temiz otomatik vision bulamadım. advance ler var sizce eski kasa almak zarar ettirir mi?
Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.aracımı let go ya 208bine sattım. kaza boya ezik çizik vs. yoktu. sarı siteye hiç koymadım. wawa, vovvo, trink sat gibi sitelerden fiyat aldım en yüksek let go verdi; 210bin verdi, 208bine alırım dediler olur dedim.uygun fiyatlı 245-250 civarına kazasız, sac aksamı boyasız 2,3 tane araç vardı fakat ben aracı satana kadar hepsi satıldı. kimseye önceden kapora göndermek istemedim.18.10 da 20bin km de lpg siz, 16jant, android ekranlı otomatik vision ilanı gördüm 241 istiyordu, 238 e anlaşıp aracı aldım. bana hayırlı olsun:)tekrar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Aracınız kaç model?
Arkadaşlar ACİL tavsiye istiyorum.2020 model 1.6 corolla Flame Xpack 19 bin kmde 283 bin TL2020 model 1.6 corolla Dream 10 bin kmde 265 bin TLİkiside LPGsiz ikiside boyasız. Siz olsanız hangisini alırsınız? Biliyorsunuz devir artık araçta yatırım devri bende bu sebeple araç alacağım tavsiyeleriniz nedir?
İmkanınız varsa bence de flame x pack alın almışken çünkü bundan sonra kolay kolay araba değiştirmek normal bütçeli insan için mümkün değil.