0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlandaki araçta dikkatimi çeken tek konu ilan fiyatı ve sizin zikrettiğiniz fiyat arasında bariz fark var tamam araç sahibide açıklamada yazmış "pazarlık sünnettir" diye ama 82 binden 74 bine baya bir indirim yapmış iyi araştırın derim öte yandan 85 90 bin TL aralığında çok temiz 1.6 life veya active paketlerini çok rahat alabilirsiniz,en azından araç 1.6 olur ve rampalarda falan fazla kasmaz hemde piyasası 1.33 ten daha iyidir ne zaman satmaya çalışsanız anında gider örnek olarak şu araç temiz duruyor.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-boya-degisen-yok.servis-bakimli-garantili-corolla-715892225/detay
Arkadaşlar merhaba. Carina veya avensis almayı düşünüyorum 98 model civarı. Ilanlara bakarken bu ilan dikkatimi çekti. Normalde 20 bin tl üzeri fiyati var ancak burada fiyatı 15bin tl. Satıcı ile iletişime geçmedim henüz. Sebebi ne olabilir acaba?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-berberoglundan-1997-model-carina-2.0-e-muayene-sifir-480515155/detay
Merhaba değerli abilerim,uzun yıllar ailecek 1989 Mercedes 300 D (3.0 motor) bindik ve artık ondan ayrılma vakti geldiğine karar verdim. Babadan oğla geçen huy diyelim büyük araba seviyorum ve babama kalsa Mercedes 320 L alma taraftarı fakat ben artık farklı bir markaya geçmek istiyorum. Avensis yıllardır beğendiğim ama hiç binmediğim uzaktan bakıp sevdiğim bir araba. Bütçem 35-38 arası ve dolu-konfor-güvenlik açısından Avensis tam bana göre diye düşünüyorum. Şahsen 407 ile arasında kalmıştım fakat Avensis daha asil duruyor. Kendim t25 kasa otomatik bir avensis bakıyorum ve 2 tane buldum gibi ikisi de lpg ve lpgesi özel taktırılmış. Şimdi sizden isteğim değerli abilerim, bana ne var ne yok dikkat etmem gereken alırken bakmam gereken her şeyi söyler misiniz ? Bulduğum araçları buraya paylaşmak ne kadar sağlıklı olduğunu bilemediğimden paylaşmak istemiyorum. Görüşlerinize sabırsızlıkla bekliyorum. Not: Ben bir arabaya en az 5 sene binmek istiyorum. Zararına satarım gibi korkum da yok.
Ilk defa da alıyorum diyebilirim. Tempra aracim vardı ve yeni sattım. Al sat yapmak istemediğim icin aldığım aracı uzun süre binmek istiyorum. Bu yüzden 98 model civari eski toyotalardan düşünüyorum. Sağlamlık veya donanım açısından nasıl oldukları malum. Köyde bi abinin 98 carina si var. Çok hoşuma gitti lakin otomatik vites. Onun yerine avensis veya manuel carina düşünüyorum. 25 bin tl civari bütçem var. Öneriniz ne olabilir?
Otomatik seçeneği şart olmazsa bence onun yerine bağaj için Verso bakılabilir herşeyiyle çok daha dayanıklıdır ve bakım fiyatlarıyla sağlamlık açısından kullanıcı dostudur,tabi 1.8 düşünürseniz versonun otomatiği bulunabilir veya Corolla 1.6 benzin+LPG olabilir Fransız araçları hiçbir zaman ilgimi çekmemiştir,geneli usta ve parçacı dostudur.
Bir önyargı var lpgye bir turlu ısınamadım abi. Ama araştıracağım inşAllah. Forumda da lpg ayarlarından sorun yaşayanları ara sıra da olsa gorünce çekiniyorum. Peki corolla otomatik olanlar mmt şanzıman mı oluyor. Yani yarı otomatik mi? Yani 1.6 + lpg de çok cazip ama düzgün ayar filan tedirginlik oluşturuyo. Siralı sistem olduğu için artık çekiş problemi olmadığını da duydum.
Arkadaşlar hayırlı aksamlar. Bebegimizden dolayı yaris hibritimizin bagajı artık yetmemeye basladı. Peugeot 2008 aisin (japon) tam otomatik şanziman kullanılan 1.5 dizel 120 beygirlik olan versiyona geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullanıcıların geri dönüşleri oldukça iyi. Kronik olarak dikkatimi çeken sorunlarsa: kapı cam fitilinin kısa zamanda deformasyonu ve ön takımların yine kısa zamanda sıkıntı çıkarmasıydı. Gerçi yarisin 285 litrelik bagaj hacmine karşılık 2008'de 350 litrelik bir hacim söz konusu. Ancak yeteceğini düşünüyorum. Aslında 3008 daha iyi ama arada yaklaşık 100.000 tl lik fark var. Devirli kullanan biri olarak 2008 eat 6 şanzımanlık versiyon çok mantıklı geldi. Sizler bu aracı tavsiye eder misiniz???Son olarak Türkiye'ye önümuzdeki sene bu zamanlar yeni kasası gelecekmiş ama fiyat daha da yüksek olur gibime geldiği için bu kasayı tercih etmke istedim. Araç beklemeye değer nitelikte ancak fiyat yüksek olur diye düşünüyorum.