0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tokay Bey yukarıda demişsiniz ya "kısmetse Ereğli, olmuyorsa Afyon", gerçekten de 1 saat öncesine kadar Zonguldak otobüs bileti alıyordum, parayı toparlarken bir aksilik çıktı. Şartları zorlarsam ancak Afyondakini alabiliyorum. Senede 15 20 bin anca yapıyorum, zaten ikisi de makyajlı kasa, üstelik 12 ay/25000 km de 2. el garantisi var diye düşünerek kendimi Afyona kanalize ediyorum
Madem öyle şartları zorlayasıya kadar 2013 auris düşük km alıp lpg taktırın. En kötü 1.33 cvt yaris alın düşük km derim.
2013 2014 aurislerde de trim sesleri ve bozuk yoldaki takirti sesleri standart mi?Cvt sanziman oldugundan dolayi eski kasa tam otomatiklere nazaran az yakar mi?
2015 model corollam var yenilemeyi düşünüyorum. yine toyota olsun istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim. tavsiyesi olan varsa sebepleriyle yazarsa sevinirim
biz eski focus kullanıcısıyız.bu nedenle rahat olun.iki araçtan 2015 model düşük km olan daha mantıklı duruyor,tabii ne kadar indirim alacağınız da önemli,yeni focusların içi dar,tavan basık,torpido çok önde adamın üstüne üstüne geliyor,bagaj küçük,arka cam bagajın içine doğru geliyor ve yüklemede sıkıntı yaşatıyor,avensisten sonra zor olabilir.benim esas üzerinde durduğum powershift arızasında onarımında bazen çaresi kalındığı ve sorun yaşandığıdır.bir albay arkadaşım resmi servis dahil çözemedi aracı sattı,honda cvt ye geçti.buraya dikkatinizi çekmek isterim,iyice kontrol ettirin.
Madem bu fiyatlarda bir şey bakılıyor; yeni elantra, i30, mazda 3, corolla, auris, 308 bakmanızı öneririm. Hatta 308 dizel otomatik 2014 sonrası yeni kasa bulunabilir. Kronik sorunu yok, tam otomatik aisin 6 ileri şanzıman kullanıyor, dizel motoru zaten çok başarılı ve ekonomik. Tek sıkıntısı arka koltuk hacmi düşük ve ya sev ya nefret et iç tasarımı. Ben sevenlerdenim. Bence C segmentinde HB araçların bagaj kullanışlılığı daha iyi.
Tokay beybu bahsettiğiniz focus, 1.6 atmosferik benzin powershift miydi? dizel otomatiklerde de var mı sıkıntılar?
yeni 308 belki olabirdi ama ben yine de pejodan tirsiyorum Az once tekirdagdan yeni bir yaris hibrit ilani dustu, duser dusmez aradim, yarin sabah yola cikiyorum
@şahin Kırış (41288) Mutlu'nun dediği gibi madem bu limitlere çıkabiliyorsunuz Mutlu'nun dediği araçlar daha mantıklı görünüyor. B segment bir araçtansa kesinlike C segment bir araca geçmeniz daha iyi olacaktır. Pejolara bende sıcak bakmıyordum ancak son zamanlardaki araçları gerçekten akıl çelen cinsten. Sorunsuz dizel motoru ve bir o kadarda az yakması cezbetmeye yetiyor da artıyor. Teknik verilere göre 308 dizel otomatikler şehir içi 4 lt yakıyor. Yani elektrikli araçtan daha ekonomik bence Eğer 308 dar gelir derseniz 508lerde var baktığınız limitlere. Kaldı ki 508 D segment bir araç avensisten sonra sizi konfor arayışında bırakmayacaktır Örnek teşkil etmesi açısından bi göz atın derim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kayzen-den-2014-yeni-508-1.6-e-hdi-115-bg-otomatik-boyasiz-527044333/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kayramdan-2016-hizli-kredi-hemen-teslim-wowoo-bayii-519247915/detay
Şahin bey küçük araba bakıyor abi. Avensisini sattı bu nedenle. Ayrıca 308 in 2. Eli fena olmasa da 508 in bekletir sanıyorum.
Hanim da isin icine girince ben hayallerimi ertelemek zorunda kaldim. Abi aksam tutturdu niye i 20 almiyorsun diye Su an cerkezkoydeyim 2016 spirit yaris hibrit telefonda 76.5dan 74.5 a indi, birazdan bakip sorun yoksa alacagim