0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzinden bir başka benzinli araca geçmenin tüketim yönünden artısı pek yok. Ya dizel alacaksanız ya lpg yada hybrit motora sahip bir araç alacaksınız.
herkese merhabalar.uzun bir aradan sonra yazıyorum foruma..umarım herkes iyidir..bugünlerde yeni araç aramaktayım.2015 astra 1.4 aracımız bizi fazlasıyla zorluyor ekonomik açıdan..bu yüzden dizel corolla bakıyorum 2012 model falan..günde 70 km yol yapıyor eşim..mezitli-kocahasanlı arası...çevrenizde bildiğiniz duyduğunuz temiz dizeller varsa bana bildirirseniz sevinirim..saygılarımlanot: lpg'li neden almıyorsun diyenler olabilir..bana kalsa alırım ancak eşim çok soğuk lpg olayına...corolla 1.33 life düşündük ama yorumlar hiç iyi değildi..
astra dizel de düşünüyoruz tabi..ama bütçe neredeyse yok gibi..aşağı yukarı kafa kafaya takas yapabilecek bir dizel bulsam hiç düşünmeyeceğim..
yok bizim astra lpg li değil..51 binde araba..
lpg uyumsuz diye okudum da çoğu yerde..
Sağolasın Selman abi.Bahadır bey uyumlu. Uyumsuz denmesinin tek sebebi subaplar ve araştırmayan kullanıcıların beceriksiz ustaları tercih etmesi sonucu yaşadıkları sorunlar. Obdli kit taktıracaksınız iyi bir yol ayarı yapan usta en önemlisi.
obd li kitlerde lovato ve atiker gold olanlar ilk aklıma gelenler..
OBD'li kit hangileri oluyor ? tavsiye ettiğiniz marka var mı ? bir de sübap değişimi baya maliyetli diye biliyorum ama..yani mutlaka değişmeli mi sübaplar ?
Bahadır bey tekrar hoş geldiniz Mehmet nerelerdesin? Epeydir yoktun sende hoşgeldin.
anladım..yani astra 1.4 için lovato obd li uygun diyorsunuz..ya da diğer alternatif 1.33 life corolla..hangisi daha az sıkıntı çıkarır ve tatmin eder sizce ?