0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elimizdeki arabayı (2004 corolla) daha genç ve daha performanslı (tercihen turbolu) bi arabayla değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu piyasada alınabilecek manuel otomatik hangi arabaları önerirsiniz? (Bütçe 700-800bin arası)1.6 dizel avensis dikkatimi çekti, alınır mı? Fazla yaktığı söylenmiş doğruluk payı var mıdır? 2. El alman grubu bi araç almak bakımlar vs olarak bütçeyi zorlar mı? Son olarak turbo benzin bir aracı aldıktan sonra lpg taktırmak mantıklı mı? Lpg olmadıktan sonra dizel araç almak daha mantıklı gibi geliyor.
SUV candır ama malum fiyat konusu var, 1500 üzerine çıkmak zor. Qashqai fena değil ancak orta donanımları bile 1500 üzeri. Birde civic olursa sizin önceliğiniz lpg limi olur (129 bg lik) yoksa lpg siz 182 bg. olan olur?
Bayileri gezmek lazım şu dönemde güzel indirim yapıyorlar. Toplum olarak ön yargılıyız ama Chery modellerini incelemenizi inceleme kıyaslama videolarını inclemenizi şiddetle tavsiye ederim. Özellikle tiggo8 pronun full modelini 1.450 ye almak mümkün hemde 250 bin sıfır faizli kredi ile. Geçen hafta gittim test ettim aracı gerçekten güzel yapmışlar. Ve biraz takipteyseniz çinliler çok güzel bir şekilde giriş yaptı piyasaya. Ben aracımı satamadım satsaydım Omoda5 alacaktım. Orta paketli aracın liste fiyatı 1.300 ama liste fiyatının altına 1.150-1.200 arasında fiyat veren bayiler var.
Cherry e baktık yalan yok beğenmedik değil, ancak biliyorsunuz yaklaşık 14-15 sene önce yine Türkiye pazarına girmişti. Ancak ne olduysa bir anda kayboldu ortadan.İster istemez acaba yine böyle olur mu diyor insan.Yoksa tiggo 7 si de 8 ide fena değil.Sanırım 8 i 7 koltukluydu. Neyse bakalım kısmet yinede