0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu buradan Sedan mı Suv mu tercih edersiniz noktasına getirelim isterseniz. Malum Suv'lar son zamanlarda çok popüler hatta sedanların tahtını sallamaya başladı. Bir yanda Sedanın konforu, donanımı, diğer yanda Suv'un yüksekliği, güven verişi sizce hangisi neden? Eski bir Suv kullanıcısı olarak 2019-2020 Honda H-RV'ler bazen aklımı karıştırmıyor değil ama sedanın konforu, rahatlığı ve donanımı maalesef Suv'larda yok. Suv'ların süspansiyonu sert ve yerden yüksek oldukları için uzun yolda sedan gibi konforlu değiller ve maalesef uzun yolda insanı yoruyorlar.
Konunum ve yaşantım itibriyle SUV'un tadını almış biri olarak kesinlikle SUV benim işime gelir. Bu corollanın altı o kadar alçak ki ufak bir tümsekten geçerken bile tedirgin oluyorum gayri ihtiyarı kendimi yukarı kaldırıyorum Kutay bey yumuşak süspansiyonlu konforlu bir SUV istiyorsanız CR-V ler kesinlikle sizin aracınız. Değil corollayı hiç bir sedan aracı aratmaz konforu, yol tutuşu. Bu aralar hem ekonomik hemde 4x4 olması hasebiyle Suzuki Vitaraları takip ediyorum. Aklımda bazı soru işaretleri var test sürüşü imkanım olsa test sürüşüne göre şekillendireceğim durumu bakalım hayırlısı.
Yerden yüksek araç özgürlüktür, rahat kullanımdır, altı değecek korkusu olmamaktır. Herkese tavsiye ederim. Gezilerimde çok bilinmedik yerlere gitmeyi çok severim. Muğla'da Sakartepe, Söğüt'de İsa Sofi türbesi, Karabük'te yaylalar vs giderken yollar o kadar kötü ki, corolla olsa altı sürter, hepsini geçtim o bozuk yola sokmaya içim acır. Yerden yüksek olunca rahatça gidebiliyorum. Yollar bitip otların başladığı yerlere bile.
Arkadaşlar kayınpederim 93 model vectrasını sattı, şuan kendisine 200bin TL civarı otomatik vites araç bakıyoruz. Fiyatlar malumunuz çok uçuk E11 kasalardan makyaj öncesi mi yoksa makyajlı olanları mı tavsiye edersiniz. Kendisi için boya değişen problem değil. Şasesi düzgün olsun motoru şanzımanı sorunsuz olsun yeterli.
Selman Hocam, o kasanın makyajsız olanı yumurta far diye tabir edileni pek tutulmuyor. Bütçeniz el veriyorsa makyajlı 2000-2002 arası üretilen dürbün far dediğimiz ( çift göz) vvt-i motorlu, yol bilgisayarlı sol veya terra paketi öneririm. Sürüşü çok zevkli, donanımı fiyatına göre yeterli güzel bir araba ancak temizini bulmak çok zor olabilir, bütçe el veriyorsa bir üst kasa e 12'ye de bakın.Hem daha oturaklı, yerden yüksek hem de daha dolu bir araba. Alternatif olarak 2006-2008 arası Honda City'e de bakabilirsiniz.
Kutay hocam benim ilk göz ağrım Corolla E11 makyajlı kasa. 2 sene tepe tepe kullandım resmen. Ve kullanımı gerçekten zevkli bir araç. Şu zamanda kısıtlı bütçeyle temiz bir araç bulmak çok zorken otomatik vites bulmak neredeyse imkansız gibi. Kayınpederi otomatikten vazgeçirdim E12 Corolla hb manuel buldum suan noterde alımını yapıyor. Birini daha corollaci yaptık hayırlı olur inşallah Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2022, 16:08:26Aracımız bu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-corolla-1058601913/detay
İyi akşamlar kıymetli forum üyeleri, Toyota Corolla sedan 2014 1.6 aracımdan memnunum aracım manuel, Fiat 500x 2016-17 düşük km Dizel Otomatik araçlarla kıyasladığımızda ne gibi farklılıklar göze çarpıyor. Otomatik vites olması tercih sebebi olarak kıyaslıyorum. Selamlar
Suv değil ama 1-3 yaş daha genç otomatik bir araç düşünüyorum