0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba , bende toyotacı olmaya karar verdim. 2015 model auris 1.33 life almak üzereyim. Beni vazgeçirmek isteyende var,kaçırma diyende. Aslında özellikle kafama takılan soru şu 'bu motorlarda yağ eksiltme oluyormu?'. o sorunu giderdiler diyende var ama ben yine de size danışmak istedim. Bu konu hakkında tecrübelerinize ,bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, maksimum 90,000 TL bütçem var ve otomatik bir hatchback, Benzin veya LPG'li bir Toyota almayı düşünüyorum fakat bu fiyat aralığında çıkan arabaların çoğu yarı otomatik olarak gözüküyor. Bu fiyat aralığında İstanbul ve çevresindeki ilanları incelediğimde ise karşıma çok az otomobil çıktı maalesef.2003 - 2009 arası Yaris2007 - 2008 arası Auris Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan özellikle şanzımanı ve yedek parça-arıza konusunda kullanıcısını üzmeyecek bir tavsiye alabilirsem çok mutlu olurum, eğer başka tavsiyeleriniz olursa da memnuniyetle dinlerim. Özellikle yarı otomatik olmalarından dolayı kafam karıştığından şanzıman konusunda desteğe ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar. 2014 Model 1.6 advance 120 binde sahibinden yarı otomatikservis bakımlı 9bin tl hasarsağ taraftan sürtme ve arka kapının başlangıç noktasının geriye doğru bükülmesinden kaynaklı düzeltme ve boya mevcut. kazanın fotoğrafları mevcut.piyasa şartlarında bu ve muadili araçlara istenen fiyatlar ortadayken ben bu araç için 172.500 son fiyat aldım sizin bu aracı almam yönünde ki tavsiyeleriniz nelerdir?Hem toyota kullanan hem piyasayı bilen tecrübe sahibi kişilere tavsiyeleri için şimdiden teşekkürler.
Bence uygun. 9 bin tl tramer çok fazla değil. Önemli olan bence direklerde boya olmaması. Podyelerin sağlam olması.Alırken uygun alırsınız, satarken de boyalı olduğundan uyguna satarsınız. İçinize sindiyse alın. Güzel bir ekspertiz yaptırdıktan sonra.