0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,2004 corolla HB otomatik 1.6 sol 99000km LPG bir aracım var. İngiltere üretimi sunroof vb herşeyi olan model. Öyle büyük kazası vb. yok. temiz bir araç.. sanırım piyasası 100bin tl civarında (Haziran 2021). Araçtan "çoktandaçok" memnunuz ancak bir çocuğumuz daha olacak ve HB araca sığamayacağız. Bu nedenle büyük bir araca geçmek istiyoruz.Bu aracı verip 2014-15-16 auris SW almak mantıklı mıdır, yada tavsiyeniz ne olur?Örnek araç: 2015 Toyota Auris 2015 1.6 Touring Sports Advance Skypack https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-55-bin-1%2C6-132-bg-7-ileri-otomatik-full-plusfull-yeni-kasa-925667874/detay
cevap için teşekkürler otomatik düşünmüyorum fiyat olarak fazla dır gerçi araştırmadım ama düşüncem öyle.netten baktım biraz ama fiyat olarakta dreamlar uygun gibi vision en boşu olarak görünüyor ama aradaki farkı anlayamadım
1.3 meganımı önerirsiniz yaniMesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2021, 17:26:50meganda güzel araç ama sorunları korkutuyor bendeki 1.6 yağ yakıyor az filanda değil sonrasındada 60bin km civarındada sibop eritiyormuş ve bunlara servis te sahip çıkmıyor 1.3 ler yorumları iyi ama çok kararsızım bendeki meganı satınca üzerine biraz daha ekleyip nasıl bir araç alabilirim.
1.3 meganımı önerirsiniz yaniMesaj Birleştirildi: [time]Haziran 17, 2021, 17:26:50[/time]meganda güzel araç ama sorunları korkutuyor bendeki 1.6 yağ yakıyor az filanda değil sonrasındada 60bin km civarındada sibop eritiyormuş ve bunlara servis te sahip çıkmıyor 1.3 ler yorumları iyi ama çok kararsızım bendeki meganı satınca üzerine biraz daha ekleyip nasıl bir araç alabilirim.
Herkese Günaydın,2005 Model Avensis 275000kmye dayandı artık. Değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Öncelik 2008-2012 arası LPG takılmamış benzinle kullanılmış RAV4 de çünkü motorunun Avensislerle aynı olduğunu duydum ve ben aracımdan çok memnunum açıkçası. 2 yıldır sağ motor kulağı değişimi ve rutin bakımlar hariç hiç sanayiye gitmedim çok şükür. Hiç LPG takmadım araca. Diğer seçenek ise 2008-2012 arası yine LPGsiz CRV olacak. Bu iki araç hakkında (kronik sorunları ...vs) bilgi paylaşan olursa müteşekkirim. Sağlıklı, Kazasız, belasız, COVIDsiz günler dilerim.
Yaklaşık 1 aydır 2011 model CR-V kullanıcısıyım. Gözü kapalı alabilirsiniz. 6 senedir Honda kullanıcısıyım. 5 yıl 2004 model accord kullandım 1 yılda 2012 accord kullandım. Şuan aynı şanzıman ve motora sahip CR-V kullanıyorum. Her araçta olduğu gibi bunlarda da kronik bazı sorunlar olabiliyor. CR-Vlerde en kronik sıkıntı cam düğmelerinin çabuk bozulduğu, birde bütün Hondalarda hatta japonlarda kronik olan direksiyon kutusunda boşluk oluyor. Şükür ben bunların hiç birini yaşamadım. CR-V RAV4e göre hem daha büyük heybetli hemde piyasası daha geniş olan bir araç. Konforu iç hacim genişliği muhteşem. Avensisten sonra sizi ve ailenizi ziyadesiyle memnun edecektir. Performans olarak 2.0 avensis kullanıyorsanız ona göre haliyle kalkışlarda hantal olduğunu hissedeceksiniz ancak uzun yolda sizi üzmeyecektir. Ayrıca LPG uyumunda da problem olmadığı için LPGsiz alıp kendiniz taktırabilirsiniz. Aklınıza takılan soru olursa cevaplayabilirim.
Çok teşekkürler bilgiler için. Zaten CRV den yana bir kayma var ben de de. LPG kullanmayacağım için motorda sibop sorunu da olmayacaktır. Yaklaşık değerleri Avensisle aynıdır eminim. Bu arada Kronik sorunu (cam düğmelerinin bozulması) bayağı büyükmüş anlaşılan
Facede CR-V 3 diye grubumuz var orada çoğu kişi bu dertten yakınıyor ama şükür bende bir problem yok henüz. 5 yıl 310 binde sattığım accordumda da sorun yaşamamıştım LPG tabiki tercih meselesi ama daha uygun yakıt tüketmek varken benzinde zorlamak manasız. Hondalarda belli periyotlarda Subab ayarı yapılıyor(3-4 bakımda bir) onu yaptırdıktan sonra sorun yok. Ben 2004 model accorda 5 yıl 80bin km bindim, şuan sattığım çocukla hala görüşürüz araç 455bin kmde olmuş ve hala maşallahı var diyodu varın siz düşünün