0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet araç eskiye göre biraz küçültülmüş en çok kafamı karıştıran 1.5 motor uzun vadede 1.6 gibi sorunsuz olurmu fiyat konusunda telde görüştüm plazaya gitmedim henüz
Halihazırdaki aracınızın km.si çok fazla değil. Test etmeden almayın derim.Tavsiyem ise piyasa biraz daha iyi olduğu zaman aracınızını kendiniz satıp 2. el 1.6 almanız olacaktır. Zira şu aralar 1.6 ların fiyatları çok daha düşük. Hatta 0 1.5 yerine 15bin km.de 1.6 bulunabiliyor.
Eminmisiniz. Bugün 1.6 vision otomatik ilanlarına baktim en düşük 200 bin tl civarı 230 yazan bile var. 1.6 sahipleride biliyor 1.5 çıkınca ellerindekiler badem gözlü oldu
Nissanın cvt şanzımanını ben cesaret edip alamam hele ikinci elde.Şikayet varda çok fazla şikayet var ve uçuk mevlalar istiyorlar
Selamun Aleyküm, herkese hayırlı kandiller. Kaynıma maksimum 180 civarında bir araç bakıyoruz yenge Nissan Quasghi istiyor, ben Auiris veya Jazz önerdim ama pek sıcak bakmadılar, Auiris'e belki diyorlar. Quasghi hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. Özellikle otomatik 1.2 veya 1.6 benzinli sanruflu paketi istiyorlar. Benim gönlüm Toyota veya Honda almalarından yana ama Sizce Quasghi mi Auris mi?
2012 model tiguan manuel vites white night nasıldır. Fikirlerinizi alabilir miyim? sorunları var mıdır?
Selamlar... 2010 model avensis elegant kullanıcısıyım. Otomatik şanzıman bir araca geçeceğim için satıyorum ama 130-170 bin bandında eli yüzü düzgün araç bulamadım... Avensisten neye geçebilir bir insan? ağırbaşlı,heybetli D sınıfı bir araçtan. Mesela auris'e geçilebilir mi? 2015-2016 otomatik 1.6 motorlu bir auris nasıldır benim araca göre? Yol tutuşu,yalıtım,malzeme kalitesi vs...