0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
B SUV kategorisinde sizce hangisi?Juke 1.0 115 HP 200 NM DCT(ıslak)Captur 1.3 130 HP 240 NM/1.3 155 HP 270 NM DCT(ıslak)2008 1.2 130 HP 230 NM EAT 8Puma 1.0 125 HP 200 NM DCT (ıslak)Kamiq 1.0 115 HP 200 NM DSG ( kuru)T roc 1.5 150 HP 250 NM DSG (kuru)500X 1.3 150 HP 270 NM DCT 6 (kuru)HR V 1.5 130 HP 155 NM CVT/1.5 182 HP 220 NM CVTArona 1.0 115 HP 200 NM DSG (kuru)
Ben farklı açıdan olaya girerek Accord diyorum
Ben de 2008 derim. CHR de listeye eklenmeli.T-Roc kullandım, sert plastik kullanılmış olsa da çok tok ve oturaklı bir araç.B SUV klasmanında bir diğer kriter güvenlik olmalı. Geyik testlerini araştırırsanız çoğu B SUV'un çok güvensiz olduğunu görürsünüz.
B sınıfı araçtan SUV olmaz olsa olsa SUV'cik olur
Yeni Duster 1.3 tce 4x4 e ne dersin Ufuk abi?
2019 Duster kullanıcıyim.agustostan beri kullanmaktayım.hatirlarsaniz başlıkta açmıştim.benim kullandığım 4x2 1.6 Eco g lpgl i yalıtım bence gayet makul seviyelerde eski kasaya göre çok fark var.uzerinde Continental lastikler mevcut.alirsanizda prestij Paket anahtarsız çalıştırma ve dijital klima olanı tercih etmenizi öneririm.yinede test süresi yapin
Arazi kabiliyeti ve sorunsuzluk, arka kapılardan daha önemli ise Jimny tercihim olurdu, arka kapılar daha önemliyse Vitara 1.4S incelerdim.
Karavan da düşünüyorum abi o nedenle yüksek gücü olması önemli. öte yandan tek araba olacağı için de iç hacim de önemli. Vitara 1.4Turbosu güzel de uygun fiyata yok ki.
Madem karavan çekeceksiniz ve doğa da gezinti düşünmektesiniz. size kendimin bizzat kullanarak tavsiye edebileceğim marka Nissan X-Trail olacaktır. Ön tekerlerinin sağlam bastığı her yere çıkar ve asla sizi yolda bırakmaz. karavanınızı da çok güzel çeker. Tavsiyem Elegance modelini almanızdır. Elektrikli cam tavan, deri döşemeler, ve diğer her şey mevcut ama anahtarsız çalıştırma yok maalesef. Bütçenizi bilmiyorum ancak 2.0 Dci modeller çok iyidir güçlüdür ve sorunsuzdur. 2005-2006 modeler benzinlidir ve eğer LPG takacaksanız iyi bir montaj gerçekleştirin ve sipopları çeliğe çevirmeyi unutmayın. Manuel ve otomatik kontrollü 4x4 dür hepsi. İyi eğlenceler ve gezmeler. Sahibiden com sitesinde Mersin Anamur da satılık olan ve hiç LPG takılmamış bir model var. daha 50.000 kmde. Eğer bilgileri doğruysa kaçırılmaz fırsat.
Bugün Toyota bayisinden Corolla vision 1.5 multidrives için 189 fiyat aldım 16 inç çelik jant ve multimedyada dahil olursa 200 oluyor.Mevcut aracım 2014 1.6 Advance multidrive s 160 civarı alırız diyorlar belki kendim satsam biraz daha yükseğe satabilirim kararsız kaldım değiştirmeye değerim diye