0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yoğun trafikte ve güzergah itibarı ile gayet iyi değerler bence zaten hızınız genelde düşük olduğu için elektrik motoru yoğun yolculuk yapmışsınızdır
Cok iyi tüketim rakamlari.Esimin araci 22 litre yakiyor 100km'de. Ona bir Hibrit düsünüyorum.
hocam kesinlikle tavsiye ederim. 1 yıldır hibrit ch-r kullanıyorum. şehir içi maksimum 4-5 litre yakıyor. özenli kullanırsanız tüketim daha da düşüyor. ( 3.3'ü gördüğüm oldu) tek sıkıntısı 1.8'in vergisi yüksek gerçi hibrit araçlara vergi teşviği gelecek deniliyor ama eşinize alacaksanız vergi avantajından dolayı 1.5 yaris'i tavsiye ederim.
hocam turbo performansı beklemeyin ama fena da sayılmaz. 1.6 atmosferiklerden daha canlı geldi bana. benim için yakıt tüketimi ve donanım ( tss) güvenlik paketi öncelik olduğundan performansın benim için bir ehemmiyeti yok.zaten aracınız ne kadar performanslı olursa olsun yasal olarak otobanlarda yapacağınız maksimum hız 120 km ki o hızı fazlasıyla aşıyor. yani size öncelikli tavsiyem araçtan beklentilerinize göre tercihinizi yapın. nihayetinde 1.5 tonluk otomatik bir jeep yakıt değerleri kıyaslandığında bundan az yakanı yoktur zannımca.
yok bendeki turbo değil zaten ,turbo araç almayı da düşünmüyorum hiç sevemedim o hissiyatını,belki yüksek hacimde daha iyi zevk verebilir turbo ama 2.0 litre altı tercih etmem.Bunun yanında bende almak istiyorum hibrit ancak corolla olarak sadece bende 1.6 dan daha az performanslı mı onu merak ediyorum?hani ara hızlanmalardan bahsediyorum.Birde şunu merak ediyorum benzinli motora geçtiğinde normal 1.6 atmosferiğe göre daha mı sesli? teste çıkıldığında malum anlaşılamıyor hani o an araç hem yeni hemde zaman çok kısa oluyor o sebepten sordum
performansı 1.6 atmosferiklerden canlı ama turbolardan zayıf. arabadaki tek uğultu yüksek devirlerde gelen elektirik süpürgesine benzeyen cvt şanzumanın sesi. onun dışında ses yok. yakıt, donanım ve güvenlik önceliğiniz ise kesinlikle tavsiye ederim.
bu lexus`daki 2.5 hibrid performansı hakkında varmı bilgin?
Barış bey Lexus ve performans ikiside aynı manaya geliyor zaten onu araştırmaya bile gerek yok adındanda anlaşıldığı gibi lüks işte,1.8 hibrit Corolla için soruyorsanız hani turbo araç gibi değil falan diye yorumlar yapılıyor ya yok öyle birşey turboyu kesinlikle aratmıyor hatta bir tık daha konforlu turbo beslemeli motor gibi ani güç patlaması yaşatmıyor,herşey sizin ayak bileğinizle gaz pedalı arasındaki ilişkiye bağlı zaten cvt şanzıman seriliğide birleşince araç saniler içerisinde yüksek hızlara çıkabiliyor tabi siz hızlandığını anlamanız için kadrana bakmanız gerekiyor,ama tabiki chr kasa olarak biraz daha ağır olduğu için biraz daha geç hızlanabilir,Eksi yanlarına gelecek olursak;Yıl oldu 2019 hâlâ yalıtım zayıf aslında bunun diğer sebebide tamamen duygusal maddiyat fiyatı düşük tutabilmek için konfordan biraz ödün veriliyor diğer konu malesef sanruf'u iyi konumlandıramamışlar önümüzdeki yıllarda çözüleceği görüşündeyim araç kasa olarak çok güzel ama bu güzellik alt kasadaki ferahlığı alıp götürmüş bu durum aslında gayet normal bazı güzellikler diğer güzellikleri törpüler sonuç olarak araç gayet güzel bu paraya alınabilecek en iyi araçlardan biri tabiki temennimiz devletimiz vergi düzenlemesi yapar İNŞAALLAH.