0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 bin km oldum. yakın zamanda bakım yaptıran veya servisten fiyat alan varmıdır ? enjektör temizliği hariç 0-20 yağ ile 1088 tl fiyat verdi köşkdere. fiyat eşdeğermi diğer servislerle bilmiyorum.
Aynı işlemi dışarıda neredeyse yarı fiyatına yaptırabilirsiniz,önemli olan yağın ve filrelerin güvenilir bir yerden faturalı şekilde alınması gerisi bildiğiniz yağ değiştirme işlemi.
Şimdi arabayı alalı 1 yıl oldu ama 10.000 km olmadı. Bakıma götürmeli miyim? 8.000 km oldu. Ankara'da hangi servise götüreyim?
Filtreleri tem servisin WhatsApp hattına veya mail adreslerine yazarak direk isteyebilirsiniz,servistekin den geri kalır yanı yok hatta daha kalitelidir,filtre değişimini kendiniz yapmanız garantiyi bozmaz yağ bakımını dahi kendiniz yapabilirsiniz yine garantiniz bozulmaz,fazla ücret ödeyerek 0W20 kullanmanız daha iyi ama araçta LPG olduğu için 0W40 kullanmanız daha mantıklı olur,sadece yağ ve filtre için 890 TL çok para o paraya dışarıda daha kaliteli bir yağ ile bütün filtreler değişerek yapılırdı.Mesaj Birleştirildi: Haziran 22, 2021, 23:12:21Hemde İstanbul'da tem oto varken yetkili serviste boşuna fazla ücret ödemenizi tavsiye etmem.
selam arkadaşlar. 2021 model aracım daha 800 km de. 1000 km bakımı için servisle görüştüm. İl dışına gideceğim için gelemeceğimi söyledim. 2000-3000 km de gelsem bir sıkıntı olurmu diye sordum olmayacağını söylediler. sizce gitmem gerekirmi yoksa geciktirsem sıkıntı olurmu.