0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TEM Toyota fiyatları çok yüksek Ufuk Bey ilk olarak satış yapmaya başladığı zaman fiyatları çok uygundu, ancak bilinilirliği ve satış hacmi arttıkça buna paralel olarak fiyatları da arttı en son club üyelerine yaptığı ücretsiz kargo seçimini de kaldırdı.
Millet piyasada orjinal ürünü bedavamı satıyor anlamış değilim tem toyotadan aldığım orjinal buji servis ile aynı fiyat çünkü orjinal ürünü hiçbir satıcı servis fiyatının altına satamaz,öte yandan piyasada Bosch vs adı altında satılan ürünler hepsi taklit hepsi merdiven altı üretimler ama iskanto kampanya adı altında allayıp pullayıp millete satıyorlar insanlarda gerçek ürünleri ucuz aldık zannediyor,kimse kusura bakmasın iyi mal iyi paradır sanayideki vicdansızlar avensise 101 kasa debriyaj balatası verirken onlar ucuz satmış oluyor değilmi,Şu konuyu bir okuyunda vicdansızların yaptığını görün bu en basiti bunun gibi daha bir sürü var.https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=84071.msg1103109#msg1103109
Baskın yapılan sahte filtreler
Mann filtreyi bile klonlamışlar Millet almaya devam etsin daha bunun gibi niceleri var sahte yağlar vs piyasa sahtekarlar dan geçilmiyor.
Öyle hemen bitmez korkmayın benim araçtaki balatalar 3. Senesinde hâlâ 1yıl daha görür şuanda 35 bin km oldu takılalı ama ben erken değiştireceğim çünkü çok geziyorum olmaz bir yerde biterse iş çıkarır.
Arkadaşlar merhaba. Corolla vision otomatik 2019 model aracımı, 10 bin bakımı için servise götüreceğim. Eneos premium ultra 0W-20 istiyorum. 4 litre olandan mi yoksa 5 litre olandan mi almalıyım? Teşekkür ederim.
4 litre yeterli olacaktır Eneos yerli üretime geçtikten sonra kalite konusunda şüphelerim var şahsen size Liqui Moly öneririm.
Corolla 2019 flamex 1,6 benzin araç 11km de ilk bakımına girmiş . ilk bakımı üstünden 16 ay ve 15bn km geçti ama servis ışıgı yanmadı . yag ölçümü normal seviyede . bilgisi olan varmı
Merhaba arkadaşlar, Diyarbakır Toyota Bayiisini arayıp sordum. Kendi motor yağımızı getirebilir miyiz diye, evet dediler ancak motor yağından kaynaklı bir problem oluşursa garanti kapsamına alınmaz dediler. Motul Eco Lite 4lt almayı planlıyorum. Uygun/yeterli olur mu? Ayrıca bi sorun yaşar mıyım garanti süreciyle ilgili?
Çok teşekkür ederim cevap için. Aracım LPG'li, servis hibrit modeller için 0w20, benzinliler için 5w30 kullanıyoruz dedi. Bu durumda, 0w40 tavsiye ediyorsunuz siz?