0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toplamda 3000 tl gibi maliyet çıkıyor,motor yağı 1250.-tl,filtre grubu 750.- tl,işçilik 1000 tl gibi.. öyle mi? Filtre grubunun markası nedir?
merhaba; 0W16 yağ için deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?araç , 24 subat sonrası üretim 1,5 corolla dream,
Bakım kitabında aksini yazmıyorsa şanzıman yağını 4 yılda bir veya 80.000 km de değiştirirsiniz,özellikle orijinal ürün olmasına resmi servisten alarak dikkat edersiniz,teknik olarak tam karşılığı olan başka ürünler olabilir,5w/30 yağı başından beri mi yoksa bir defa mı kullanmışlar,motor iç temizliği yapılıp 0w 16 veya 20 motor yağına geçilebilir,km çok yüksek değil,4 teker açılıp disk,balata durumuna bakılabilir.Antifriz ölçümü ve sıvı seviye kontrolü de yapılmalı,içindeki orjinal soğutma suyuna devam edilir,başka markalarla ekleme yapınca tortu vs oluşabilir.
Yıl ve model olarak kullanma kılavuzunda hangisi öneriliyorsa onu kullanmalısınız,servislerde bazen 0w/16 veya 0w/20 olmayabiliyor bu nedenle forumda önerilen markalardan yetkili satıcıdan almak suretiyle yanınızda götürürsünüz.
Merhaba arkadaşlar, 2014 model 1.6 advance lpgli corolla aracımı satarak 2021 model 1.5 dream multı s 63 bin km de corolla satın aldım. araç servis bakımlı ilk sahibinden aldım, aracın bakımı haziran ayında yapılmış, fren hidroliği değişmiş fakat şanzıman yağı değişmemiş, ayrıca serviste araca 5w30 yağ konulmuş. Güncel servis bilgisi ve yapılması gerekenler hakkında fikirleriniz nedir?
Yenibosna sonkar. Gerçekten asla kapısından geçmeyeceğim bir yer olarak sabitlendi bende. Ravenol 0w16 yağımı aldım. Gürses’e bıraktım. Bakımı yaptırdım. Bu arada liqui moly alanlar, kutunun üstüne bakmalı. Eski yağlar satılıyor. ilsac gf5 onaylı eski model yağları satıyorlar türkiyede. Liqui moly iyi reklam yaptı ülkemizde.
merhaba,izmirdeki servise sordum dışarıdan yağ almıyoruz dedi ? size herhangi birşey söyledilermi? yani sizin yağı kullanırlarsa garanti vs sorun olurmu?
bugün izmirdeki servislere sordum.80 bin corolla hibrit bakım 21.000 tl dediler. yağ ve filtrelerbujidifrensiyel yağıhibrit filtre