0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba araba alma arefesindeyim 20201.6 flame xpack 31 binde temiz beyaz2023 1.5 dream xpaxk 11binde temiz beyaz hangisini tercih etmeliyim 1.5 performans zayıf diyolar ama 1.6 da 2020 model kararsız kaldım?
Teşekkür ederim arkadaşlar 1.5 dream x pack aldım bu şerit takip kapatıyorum her çalıştırmada arabayı tekrar aktif oluyo tamamen kapanmıyo sanırım
Herkese merhabalar, Corollo 1.6 MDS 2020 model aracımın 60000 km bakımını yaptırmayı düşünüyorum, bu bakımda neler yapılıyor ve servis ücreti ne kadar bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler...
merhaba tekrardan, "0w20 lique moly kullanıyorum" demiştiniz bende biraz inceledim ama bu markanın pekçok çesiti var, siz hangisini kullanıyorsunuz acaba ?
cevabınız için çok teşekkürler, son bir soru bu yağdan 4 litre yeterli oluyor mu?, yoksa 5 litre mi aldınız? kitapçıkta 4.2 lt yazıyor...
Servisten 30 bin bakımında ben de benzer muamele gördüm. Yok biz bu dedikoduları Rusya forumlarından öğreniyormuşuz, yok kitapçıkta tam olarak öyle yazmıyormuş vs vs.0w-20 yağ ile devam ediyorum ben hep.4300 tuttuhttps://pasteboard.co/JLz2ODUOXVi1.jpg
2020 Corolla Passion x-Pack (1.6 benzinli) 30.000 bakımı , (Motor Yağı, Yağ Filtresi, Polen filtresi, Hava filtresi, Ön fren balataları, fren hidroliği ) 5600 tl. (Ankara- Yetkili Servis)
Evet 2 yıl dolmadan % 555 fiyat artışı olmuş,hepimize kolay gelsin,gerçekten servislerin masrafları bu kadar arttı mı?