0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
of ki ne of.. burası Türkiye... 5-30 koymaları muhtemel. tansu bey bence kendiniz hemen değiştirin. ben 0-16 liqui moly kullanıyorum. şu sıcak havalarda BSFC mavilerde hatta grilerde, nadiren sarı... kırmızı hiç görmüyorum diyebilirim. bir de fazla yağ da koymamak gerekiyor. alt sınıra yakın, ama alt sınırın hemen üstünde tutup, düzenli kontrol en verimlisi...
Egemot’tan mı alıyorsunuz hocam
İnternet sitelerinde öneriliyorsa sıkıntı yok,bahsettiğiniz siteden bir kaç defa parça baktım malesef dedikleri gibi orjınal değildi,gittiğinizde yetki belgesi sorun kontrol edin bence.
Orijinal değilse yağ da orijinal olmayabilir. Sizin belirttiğiniz www.liquimoly.com.tr’de online yedek parça satıcısı yetkili satıcı olarak belirtilmiş. O zaman bar oto da sahte satıyor
Bar oto ve egemot Distribütör,satıcı değil, Distribütör ler sıcak satış yapan yerlere tedarik yaparlar bayilik verirler,o yüzden yetki belgesini sorun dedim,benim baktığım parçalar yağ kalemi değildi,önceki aracım Corona için motor kulağı vs parçalar bakmıştım ilan başlığında orjınal yazıyor ama ilan açıklamasında muadil veya taivan malı yazıyordu,zaten gerekli parçaları tem servis ile tanıştıktan sonra oradan almıştım,yada acil lazım olanları yetkili servisten alıyordum.
onlineyedekparça firmasını bar oto’nun internet sitesinden buldum. Bayiler sekmesinde yazıyor. Neyini sorayım anlamadım yetkili anlamında
Distribütör tarafından verilen yetki belgesinden bahsediyorum bu satıcı liqui moly ürünlerini satabilir gibisinden veya onu anlatan tarzda belge verilir eğer yetkili bayi ise bu belgesi olur yoksa olmaz.
Yağ seçicilerinde aklıma takılan bir şey var ,bende bazen bakıyorum aracıma hangi yağı tavsiye ediyor ancak 0 km araç ile 200.000 km deki araç aynı yağı öneriyor .merak ettim km sorup da tavsiye veren bu tarz yağ seçici uygulama varmıdır?
O kadar detaya gerek yok. Yağ seçici arabanın nasıl kullanıldığını bilemez. Seri devirli kullananlar için aşınmalar daha fazla olurBu arada ben de 0w-16’ya geçtim. Gözle görülür fark olarak daha kolay start stop yapması ve sessizliği olduğu. Keşke sürekli kullandığım güzergahta hybrid assistant açsaydım. Sadece yağı değişeceğim gün 0w20 ile kayıt yapmıştım. O güzergaha ancak birkaç ay sonra tekrar gideceğim. Aynı şartlarda sürüp karşılaştırma grafiği eklerim
öncekiler yağı 5 30 mu koymuş hocam öyle bir konu geçmişti
Piller %55 üstünde 5-10dk kalınca, daha sonradan %45 altına indiği an hızlıca boşalma durumları sizde ne sıklıkla oluyor arkadaşlar?
Hergün ? Bataryanın ne kadar dolu olduğu belli bir düzeltmeden sonra belli oluyor. Düzeltmeyi beklerken ice stop etmiyor. Son durumda batarya dolu ise stop oluyor. Değilse şarja başlıyor.
Çok sinir bozucu. Bazen bu anlarda trafikte kalıyorum. Pil %45 altına indiği an %37’ye kadar uçurumdan düşer gibi iniyor. Ondan sonra %47’ye gelmesi zaman alıyor. Pilin bu kadar dengesiz çalışması normal değil bende. Ucuz etin yahnisi durumu var sanki.