0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mıknatısın tozları çekmesini kaydedemedim. Telefon kamerası mikro çekemiyor. Ama mıknatısı birkaç mm kalana kadar yaklaştırınca yağdaki tozlar mıknatısa atlıyor. Ben motoru zorlayarak kullanmam. Sadece uzun yolda 3-4 bin devirleri çıktığı oldu. Şehir içinde 3-4 bin devir gördüğüm yoktur. Toplasam bugüne kadar 10 bin km uzun yol yaptım. Acaba rodaj devam mı ediyor
hv batarya filtresi piyasada yok. diğer fitreler internetten bulunabiliyor. man filtre iyi aslında ama sahte olmasından korktum. En son tem den alıp değiştirdim. orjinal yerine js kullanmıştım. Bence kötü değil. ben yağı LQM 0 20 kullandım.. Daha uygun araca uygun yağlar da var. eneos olabilir.. Garati benim için önemli. Mecburen servise gideceğim. Tahminim buji ve şanzıman yağı ile 10 bine patlar.. Mesaj Birleştirildi: [time]Temmuz 27, 2023, 16:47:12[/time]Hava 36 derece. Lpg ile çamaş ilçesine hızlı çıkış. Ve klima açık !! Araba bana mısın demedi arkadaşlar. Nereye kadar yükselecek diye baktım. En çok 98 derece su sıcaklığı gördüm. Superb aracımda 105 i görüyordum. Toyota başka dünya..
Servis standart bakım için 5000 lira istiyor. N11’de yağ hava polen filtre 350-500 lira. Yağ 1200 desek 2000 liraya çıkıyor. Ama filtreler çok çeşitli değil. Yağ filtresi olarak Filtron ve bosch var. Man gördüm ama emin olamadım. Sizce ne yapmalı? Sizler hangi filtreleri alıp bakım yaptırdınız?
Otobanda rampa inerken piller dolmasın diye boşa alınca ve hız 120’yi geçince ICE çalışmıyor. 140’a geldi yine çalışmadı. Halbuki 1.elektrik motor devri yükselmesin diye 120’den sonra ICE çalışıyordu. Baktım. 1.elektrik motor devri 10 binleri görmüş. Bu işi yaparken 120’yi geçmemek lazım
Tam tahmin ettiğim gibi. MG1'i aşırı ısıtmamak için 120 üstünde N ye almamak daha iyi. Ayrıca 120 üstü N de gitmek fren açısından da problem yaratabilir. Bence güvenli değil.
Hocam sırf fatsa’yı hızlı geçmek için trabzon’dan gece 4.30’da yola çıktım Hayalimdeki geze geze uğraya uğraya yolculuk yapma fırsatını hiç yakalayamadım. Hep bi yetişme gayreti oluyor nedense. Arabada donmuş gıdalar falan. Karadeniz sahil yolunda fatsa ve akçaabat trafiği berbat. Trabzon’a giderken akşam üstü geçtim. İkisinde de yarım saatten fazla takıldım. Dönüşte gece çıktım yola bu yüzden. Tayin almazsanız seneye diyelim artık