0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurum lpg için faydalıdır. Yalıtım görevi görür parçaların ısıl yüke maruz kalmasını engeller.Atmosferik multi-port enjeksiyon motorlara gerek yok kullanmaya. Kurumlanma çok olmaz. 1.6 mazda 3 155bin km.de kapak sökülmüştü supap için. Tertemizdi.Fakat direk enjeksiyonlarda emme manifoldu boğaz kelebeği kurum için kalıyor. Bunlarda kullanılmalı.
hibrit arabalar için açılmış özel servis veya pil değişimi yapan, pil ithal edebilen bildiğiniz yerler var mı?
Batarya bitsin, kendim yapacağım Türkiyede tek çılgın proje
Pili de mi kendiniz yapacaksınız? En azından ithal etseydiniz Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2022, 22:52:40Servislere bir şey söylemezsek 2 bakımda yani 30.000km’de bir değiştiriyorlar
Aracım 2021 model ve 17500 km de. Önceki tarihlerde yol bilgisayari yakıt tüketimi ile pompa değerleri birbirini tutuyordu. Son olarak 2 gun öncesinde aracimi fulledim 510 km yol yaptım ve tekrar fulledim. Yol bilgisayari 4.8 gösteriyorken pompada 22.42 litre benzin aldım. Yaklaşık 2 litre eksik. 3 hafta önce 15000 bakim sonrası servisin verdiği enjektör temizleyici katkı kullanmıştım. Yol bilgisayarının fazla göstermesi neden olabilir?
Pili bulduktan sonrası kolay zaten. Önemli olan ithal eden firmayı bulmak
1865 pillerden bahsediyorum Lpg ile kullandığımdan mıdır bilinmez yağım hiç kararmamış. 5000km oldu çok memnunum kurumlardan
Daha önce bakim sonrasında enjektör temizleyici kullandığımı uzun yolda arac bilgisayarında tüketim değerinin pompaya göre yüksek çıktığını belirtmiştim.Şimdi şehir içi kullanımda da aynı parkurda yaklaşık % 10 ile 15 arası fazla tüketim değerleri görüyorum. Ancak şehir içinde henüz pompa ölçümü yapamadım.Bakim sırasında motorun yakıtını etkileyecek herhangi bir müdahale yada enjektör temizleyicinin yakıta etkisi olabilir mi?
Aracım 17500 km de. Güzergahımdaki önemli bir değişiklik olmadı.belki sabah hava sıcaklığı düştü ancak asıl iş dönüşü normal sıcaklıkta yakıt sarfiyatı artti
Aracı 10 ay önce aldım ve 17500 km ben kullandım. Surusumde değişiklik yok. 15000 km rutin bakim yapıldı.filtrenin değişimden emin değilim. Bir ay önce batarya filtresini temizledim.
Hangi marka hava filtresi almalıyım?