0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer doğruysa ilginç bir gelişme. Nerede okumuştunuz?Şu açıdan ilginç ki turbo (downsizing) teknolojisi ile atkinson çevrimi (upsizing) aynı sonuca giden (yüksek verim) ama birbirinin zıttı yöntemler (düşük hacimde yüksek basınç & yüksek hacimde daha az hava) ve toyota atkinson dan vazgeçiyor demek olabilir bu.
Yalnız o araç LX750H, yani 3.5lt. V6 Twin Turbo Hybrid, direk rakipleri Cadillac Escalade Hybrid ve Range Rover Hybrid
Piller soğukken oranları daha stabil gösteriyor. Isındıktan sonra hızlı dolup hızla boşalıyor. O değil de piller ısındıktan sonra neden ice yi kapatmıyor ? Isınınca verilen akımı mı sınırlıyor ?
Yağ çubuğu sağlıklı çalışmıyor biliyorsunuz. Yani çıkarıp silerek tekrar sokup çektiğimizde yağ, çubuğun her yerine sürülmüş şekilde gözüküyor. O yüzden düz zeminde bir süre beklemiş şekildeyken birden çekip tek seferde bakıyorum. Bunu da otoparkta düz zeminde baktım. Neden fazla koyulmuş olabilir? Serviste makineyle koyuyorlar. Yanlış koyulmuş olma ihtimali yoktur bence. Sizlerde durum nasıl?
Araç sıcakmıydı,yada yenimi stop ettiniz?
8 saat çalışmamıştı. Buz gibi yağ buz gibi motor
Bazı durumlarda araç çalışırken yağ ölçüm borusunun içene yağ gelebiliyor ve geri aşağı süzülmüyor,yağ çubuğunu çekip biraz bekledikten sonra ölçüm yapın,servisler makinayla koyuyor olsada bazen hata yapabiliyorlar,bir çok 1.33 motora 4 lt yağ koydukları çok oldu,formda konusu bile oldu.
Motor sıcakken 5dk bekleyip yapacağım. Bakalım ne çıkacak.
Şu görünüme göre yağın görünüşü çok güzel,biraz önce koyulmuş gibi; acaba motor yağı konulduktan sonra kaç km oldu ? Anıl Köksal Bayburt beyin aracının motor yağı rengi ile kıyaslamak için soruyorum.
Hocam çubukta böyle gözüküyor ama bardağa koysam sanki siyah olur gibi. Yağ renginde öyle bir yanılma durumu var sanki. Anıl bey gibi şırıngayla çekme fırsatım olmadı henüz. Benim yağ 6000km’lik
Son yağ değişim işinde GF6 yağ için ısrar etmiştiniz değil mi ?