0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şöyle düşünün rahatlarsınız. Atmosferikli sizin sürüş tarzınız ile 10-11lt yakardınız. Turbo ile 9-10. Dizel ile 7-8. Yine hepsinden az yakıyor Bu arabaya 5,7 yaktırmak için gerçekten sürekli gazlama, frenleme, sert fren şeklinde sürmek gerekiyor.
teşekkür ederim, dediğiniz gibi ; buldun da bulanma diye bir söz var onu hatırladım aynen katılıyorum o başka, satmayışımın sebebi de o zaten deeeee benim canımı sıkan 2.şık ta ki durum..... gerçekten sert kullanmıyorum sürat meraklısı da değilim, benim sadece bas gaza şöför mantığıyla düşündüğüm, arabam da arıza olması lazım , neden mi öyle düşünüyorum, şöyle anlatmaya çalışayım; kardeşim benzinci olduğu için araçlarımız hep aynı benzinle çalışır, bir ara yakıt deposuna bakmamışım gideceğim menzile yetmeyeceği için 100 tl lik harici yakıt aldım, 5.7 iken sıfırladım, bu benzinle epey sürdüm haydaaaaaaa 4.6 yı geçmedi, işyerime gelince kendi benzinliğimizden depoyu fulledim gene geri dönüş ibrede 5,6.5,7.5,8 değişken gidiyor, kullanımımın %90 ı da evimden işyerine 7 km.lik mesafe , zaten bu mesafede ne kadar sert kullanıcam devamlı sert fren yapıcam? o sebeple bence arıza var diyorum teknik meseleden anlamadığım aklımla biraz daha benzin tüketeyim yarı depodan aşağı düşeyim de servise gidip şöööyle tatlı tatlı bir dalaşmak istiyorum kafanızı karıştırmadım inşallah
Araciniz hayirli olsun, guzel gunlerde kullaniniz. HYBRID guzel bir secim olmus.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün teslim aldım aracı. Beklentimin üstünde bir araç olmuş konfor konusunda ancak yalıtım eksisi de yok değil...
Hayırlı olsun güle güle kullanın, dream olanı mı aldınız? Bir de ne kadara mal oldu ayıptır sorması
Hayırlı olsun tekrardan, fiyatlar bayağı uçmuş, gerçi siz şu anki fiyatlardan uyguna almışsınız yinede. Bugün baktım da 345 yazıyor sitede , bir kaç ay öncesinde 320 lerdeydi. Her geçen gün sanki biraz daha hayal oluyor araba almak, bende en son hybrid flame de karar kılmıştım ama henüz alamadık.Bakalım kısmet
Aracınız hayırlı olsun,yalıtım japon araçlarında biraz zayıftır,yalıtıma pek önem vermezler ama güvenliğe önem verirler.
Yalıtım basit iş sadece az bütçe ayırmak gerek,kapı içlerini yaptırın ciddi fark yaratıyor.
Şöyle bir gariplik paylaşayım. Öz evlat üvey evlat muamelesi var sanki. 2021 türkiye broşürlerinden pil ve elektrik motor güçleri. Benzinli motor hariç. corolla’da 6,5ah nimh pil var. 53kw, 163nm elektrik motoru var. corolla hb 3,6ah li-ion pil var. 53kw, 163nm elektrik motoru var. c-hr’de 3,6ah li-ion pil var. 53kw, 163nm elektrik motoru var. Yaris’te 4,3ah li-ion pil var. 59kw, 141nm elektrik motoru var. camry’de 6,5ah nimh pil var. 88kw, 202nm elektrik motoru var. rav4 düşük donanımda 6,5ah nimh, full donanımda 4,3ah li-ion pil kullanmışlar. Max ön güç 88kw, arka güç 40kw, tork 202nm elektrik motoru var.
Kış ve yaz şartlarında akşam en son pil seviyesi ile sabah veya birkaç güç yatan arabanın pil seviyesi aynı mı olur yoksa ufak bir fark olabilir mi?