0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yeni multimedya sistemi Apple CarPlay veya Android Auto destekliyor mu ?
@Oğuz Kaan DEMİR (46320) üst paketlerde CD girişini kaldırdınız tamam da radyo neden yok ? Ayrıca baz donanım da teyp nasıl olacak acaba cd girişi nereden olacak muhakkak torpido da değişiklik olacaktır
Bir ayrıntı var kimse farketmedi sanırım 19.30'da özge ulusoy ile serdar bey araca bindiğinde serdar bey multimedya ya basması a rağmen iki üç kere ekran tepki vermedi ayriyetten dokunmatige dokunduğunda da
@Oğuz Kaan DEMİR (46320) sizin dediginiz multimedya sistemi audi de var toyotadakini örnek olarak verdiğiniz multimedya ya pek benzetemedim açıkçası.
lutfetmişler de arkaya bağımsız süspansiyon koymuşlar. O da platform değişti eşşek değiliz 70 yıllık teknolojiyi de koyalım demişler gözde araçlarına.1.8 hybrid felaket 145nm 122hp yazıyor nette.(0-100 hızlanma olarak ise ) Keşke hybrid yerine at arabası seçeneği de eklenseydi performans için alanlar olurdu.Ekran yerini tartışmıyorum da çözünürlük yine sınıf standartları gerisinde .tipi hoşuma gitti. inşallah led/xenon teknolojisinden bu aracı da nasiplendirirler de farlar bir şeye döner. zira önceki kasada koca koca çanaklı farlar ve opsiyon sunamaması büyük eziklik örneğiydi
talat bey, aracı test ettiniz de mi at arabası diye yorum yapıyorsunuz? yaklaşık 7 aydır hibrit ch-r kullanıyorum. hibrit araçların performans iddiası yok. hibrit araçların çocuklarımıza temiz bir çevre ve ekonomi iddiası var. önceki aracım benzinli civic'ti. aynı mesafede benzin sarfiyatım yarıdan fazla düştü. geçelerde sakin kullanımda şehir içi 3.3'ü gördüm, isteyene foto atarım. 1.5 tonluk hangi otomatik suv şehir içi 3.3 yakıyor acaba? performansa gelince basınca performası da yakıt tüketimi de haliyle artıyor. kalkışlarda passat dahil birçok aracı geride bıraktığım çok oldu. inanmayan aracıyla gelsin karşılaştıralım.
test etmedim 8273639 tane hızlanma video izledim belki oradan öğrenmiş olabilirim hybrid evet az yakacak yakmalı. lakin hybrid için verdiğiniz farkı yakıt olarak kaç km de çıkaracaksınız hiç hesap ettiniz mi?bence etmeyin moral bozar.Ben çevreci adamım hybrid bu konuda liderdir diyorsanız hybrid aracınız nox ile 1. 6 benzinli aracınıza tüp taktıtdığınızdaki oluşacak nox hesabını küçük bir gugıl aramasıyla ulaştığınızda yine bingo..ayrıca hybrid sistemin özellikle batarya geri dönüşümü ve ağır metal barındıran içeriği daha kötüsü doğada nox gibi temizlenme olasılığı olmayan bileşenlerini gördüğünüzde bataryaların masum olmadığını da anlıyoruzhal böyleyken benim derdim olaya eleştirel ve alıcı gözüyle bakmak. yoksa Corolla kalitesiz araç gibi bir şey demem demiyorum
1.8 motor vergi değişikliğine gitmemesi durumunda , eski satış rakamlarına ulaşması çok zor.
kardeşim bence söz konusu bile değil. satışları katlayacağı düşüncesindeyim. baya başarılı olmuş. babam dün gitmiş bakmış. çok beğenmiş. tabi fiyat biraz yüksek. yalnız neden navigasyon yok anlaşılır gibi değil. o kadar ki opsiyon bile değil bu nasıl bir kendinden eminlik çok değişik bir şey. adam kıç kadar sanrufun reklamını yapmış babama. kardeşim geç onları demiş benim arabayı örnek vermiş neyse sonuç olarak iç ve dış dizaynı ben çok beğendim. özellikle 17 jantların desenleri çok güzel. ben böyle amele desenler bekliyordum ama gayet şık, özgün dizayn. toplamda kafama takılan iki husus var;birincisi navi yok, neden.ikincisi versiyon isimleri neden tamamen değişti.
Hyundai Hyibrid ve Kia Hyibrid piyasada fazla yok. Çünkü Hyibrid deki ÖTV teşviği öyle bir ayarlandı ki sadece Toyota CHR faydalansın! Üstelik ikisi de sadece batarya ile CHR den daha fazla yol gidiyorlar.
Motor kapağı ve kaputta bulunmayan aparat olayını bugün sordum. en baz modelden en full modele kadar hiçbirinde olmadığını gördüm. Opsiyonel ve ücretli mi diye sorduğumda kapağın satışının olmadığını söylediler.Hibritin vergi dezavantajı ve ilave hibrit almak için ödeyeceğim farkı görünce en azından kendim için bugünün Türkiye'si şartlarında aşırı maliyetli ve uzun vadede kendini anca amorti ettiğine kanaat getirdim ve hibriti listemden sildim.vision otomatik(108.000TL) ve dream otomatik(127.000TL) arasında gidip gelmekteyim. Elle tutulur farklar;1) 20.000 TL 2) 15 inç kara jant-16 inç aliminyum jant3) Park Sensörü,Geri görüş sistemi ve ekranTüm bu farklar 20.000 eder mi? bence etmez.Geriye kalan tüm farklar ıvır zıvır olsa da olur olmasa da olur şeyler.Satış elemanına 2 konuda sitemimi ilettim.1) El-insaf bari vision pakete geri görüş kamerasını geçtim ama en azından park sensörü koysaydınız...2) Honda ve Nissanda 40.000TL 12 ay taksit 0 faiz kampanyası varken sizde neden yok...Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Geri görüş kamerası ve ekran yada orjinal park sensörünü servise sonradan taktıramaz mıyız? Sorduğumda olmaz dediler ama biraz konuyu geçiştirdiler gibi hissediyorum.