0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.0 polo olmuş 107 bin lira. 1.8 hibrit corolla'nın fiyatı 150 bine kadar Türkiye şartlarında normal sayılır bence. muadil dizeller o fiyata satılıyor neredeyse. çok yakında dizellerin mtv'si artırılıp çevre dostu hibrit araçları teşvik amacıyla hibritlerin mtv'si düşürülecek. zaten dikkat ederseniz ilk defa dizel fiyatları benzini geçti. gidişat belli. dizellerin yerini hibrit araçlar alacak.
şimdi gelen mesaja göre 1.8 hybrid e cvt vision 137.500,dream 149.400,flame 154.000 flame x pack 158.500,passion 171.500 ve x pack 175.000 tl
İçerideki multimedya ekranı daha aşağıya çekilebilirdi bence. Böyle durması görüş açısını etkileyeceğini düşünüyorum. Fiyatları normal tutmuşlar. Sunroof yok galiba yine.
biraz önce borovalı da corolla hybridi inceledim.2017 corolla 1.6 benzinliye göre izlenimlerim şöyledir.içi dar,özellikle arka kısım tavan basık,döşeme kalitesi ve kapı içleri daha iyi,kaput keçesi yok,stepne yok,tamir kiti var,yere daha yakın,her yere sürtme kaçınılmaz.corolla hb 3-4 ay sonra gelecekmiş,sedan olanlar tr yapılıyor.diğer kısımlar gençlere yönelik daha çekici olabilir,üzerinde passion ve flame da 17 jant vardı,fiyatları dün geceden biliyoruz,mtv 3850 tl gibi,indirimli sigortasının 2500 tl gibi olacağını öğrendim,herhalde bakımları da o oranda yüksek olacaktır.ilgilenenler çoktu ancak satışlara ne kadar yansıyacağını birlikte göreceğiz.geçen yıla oranla satışların tr genelinde % 59 oranında düştüğünü ve bir milletvekilinin ötv indiriminin daha uzun sürelerde devam ettirilmesi için talepte bulunduğunuda biliyoruz.