0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki abi atkinson motor elektrikte değilken,normal motora göre daha mı sesli çalışıyor?
Hybrid sistem, sıfır terazi bir yolda cruise ile seyir halindeyken ve %80 veya üzeri şarj durumunda, çok nadiren sadece benzinle gitme eğilimlerinde bulunabilir ve sessizdir. Değişken eğim/yük/sıcaklık/rüzgar şartlarında çok değişken varyasyonlar uygulanır yani en verimli tüketim değerini yakalamak için sürekli benzin/elektrik oranlarında elektronik seçim yapılır. Diğer bir deyişle, sadece benzinle değil, mümkün olduğu an sadece elektrikle yol almaya programlanmıştır.Atkinson motor normal (otto) motora göre aslında daha titreşimsiz çünkü rölantisi biraz daha yüksektir (araç dururken şarj esnasıdır) dolayısiyle sessiz fakat elektrik benzin arasında değişen gücü sürekli, kesintisiz ve hissettirmeden aktarmaya göre dizayn edilmiş Hybrid sistemin parçası olan, değişik yeni nesil şanzımandan dolayı, yüksek devirlere çok çabuk çıkması gerekiyor.İşte bu kısa süreli yüksek (6.000d/d) devirler, eğer süratiniz düşükse doğal olarak uğultu şeklinde yansıyor.Tabii bu 1.5 Yaris Hybrid'te böyleydi, 1.8 Hybrid motorda biraz daha azalmış olabilir.
Mazda, Subaru tüm paketlerinde aktif güvenlik paketlerini standart sunarken yerli üretim Toyota hala en üst pakette opsiyonel sunuyor.İstedikleri kadar uğraşsınlar, C segment araçtan D segment kalite çıkmaz.
İşte bu yuzden CHR ye 2.0 hybrid geliyor. Bu 1.8 in bittigi anlaminada gelmiyor.
Hibritlerde bu şekilde kayis kasnakli cvt yok ama,E-cvt diye planet disli sistemi var.
190.000 fiyat mı duydum ?
Yaris hibrit 1.5 motor 100bin iken, auris corollanın 1.8 motorla hibrit inin 150binden ucuza geleceğini düşünmek saflık olur. 150 olursa ucuz olur ben de 180 190 bekliyorum ki zaten rakiplerin dizel otomatik fiyat bandı bu. Toyota hybrid i de dizel yerine getiriyor.
Ayni fikirdeyiz Mutlu abi, bir de bunun üzerine 1.8 motordan dolayi yillik 3200 TL civari ödenecek MTV'yi düsünemiyorum...