0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
foruma ne oldu yav kimse yorum yapmıyor
yukardaki jant cms 999 a hic benzemiyorLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@eyüp orman sen arabayı satmamışmıydın dostum.. bana kalırsa aracımız bu şekilde lego gibi yükseltmeye açık olduğu için ve eli iş tutan herkesin yapabildiği için servislere iş kalmadığı için dışarıya parça satışı yapmak istemiyorlar. çünkü servisler en çok bu şekilde para kazanıyor. 50tl lik kapı eşik çıtasını 580tl ye satıyorlar dolaysıyla..
Eyüp bey Toyota turkiyenin elinde bulunmayan parçalar ingiltere belçika japonya gibi yerlerden 20 gün içinde geliyor.Eğer dışarda yada ali babada benzerleri var ise uğraşmayın .LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu araci yeni aldim o yüzden ufaktan basladim oynamaya. Evet servisler cok pahali. Garantili araclar nedeniyle cok para kazaniyorlar. Ama garantisi biten insan bi daha servise ugramiyor ben mesela. Arabanin garantisi bitsin selam bilebile vermem bu yamyamlara. ailemizin parcacisi ufuk kardesimden yarin alacam parcayi. Ayin 20 sinde stoklarda olucak demisti.Mulmimedya Ekran + krom kapi citalari + garanti ekstra + Bagaj havuzu + bagaj ustu spoyler + stobel korna + app plaka simdilik yaptıklarım bunlar.Insallah seneye yaza smoked color led stoplar + yay + jant lastik yapmayi dusunuyorum