0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk kez petlasin kış lastiğini kullanıyorum. Bu yıl 2.senesi çok şükür. Buz kar kış çok iyi. Kesinlikle bir daha alırım bu fiyat ve performansa çok iyi. Sizinki Üretim hatalı olabilir.İkincisi bu lastikle kaldirima surtulmus olabilir. Hızlıca bir çukurdan geçilmiş olabilir. Araca fazla yük konulmuş olabilir. Onun için kesin genelleme yapmak bence hatalidir
ben de cuma aldım dört tane kışlık lastik petlastan çok fazla olumlu yirim okuyarak aldım.
Selamun Aleykum.Geçen hafta 4 adet Petlas Kış lastiği aldım.Olumlu olarak;-Karda ve buzda yarı yolda bırakmadı.Çoğu arabanın kaldığı bayırda, ben hiç zorlanmadan tırmanabildim.-Lastiklerin üretim tarihi 2015 yılı son hafta.-Geçen sene Good Year Ultra grip 9 kullandım ve ona nazaran daha iyi yol tutuşu sergilediğini düşünmekteyim.Olumsuz olarak-Araç içine lastik sesi biraz fazla gelmekte sanki.
pt 515 otomobil lastiğidir 1. sayfada hafif ticari ve otomobil lastiklerinin modelli olarak listesi var. Eğerki yük taşındıysa bu manzara normaldir.
Lastiğiniz daha sıfır olduğu için eskimiş GoodYeardan şuan için iyi bir izlenim vermesi normal, 1 yıl sonraki(5-10bin kmlik kullanım sonrasında) görüşlerinizide bekliyoruz.
Dikey ya da yatay saklamadan bir sorun yaşayanı duydunuz mu? Ben duymadım. Bu arada yatay istifleme jantli iken doğru imiş. Boş lastikleri dikey saklamak gerek diyorlar fakat dikey saklayan bir lastikçi de göremedim ben.
Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla Petlas'ın kalitesinde bir tutarlılık yok. Ben Petlas alırsam kesin çok memnun kalırım ya da hiç memnun kalmam diye bir fikir oluşmuyorsa, o lastik yanar döner bir lastiktir, işimiz şansa kalmış demektir ki ben son bir ayda araba ile ilgili bakım vergi muayene vs masraflar için 2 bin liraya yakın para ödemiş biri olarak, bir ay sonra alacağım lastik konusunda işimi şansa bırakmak istemem.Keşke kaliteli dediğimiz diğer marka lastiklerle aynı kaliteyi sunsa Petlas, fiyatı üç beş fazla bile olsa yerli malı deyip tercih edebiliriz. Ama lastik bu, arabanın şansa bırakılacak bir uzvu değil maalesef.