0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2013 model auris aracıma prins silverlıne model lpg montajı yapıldı. Lpg hakkında araştırma yaparken bu konuyu gördüm arabaya lpg montajı yapıldıktan sonra çekişi azaldı gibi geliyor gerçi usta 1000 km olduktan sonra gel ayar yapcaz dedi ama konuyu okuyunca içim gıcıklandı bu prins silverlıne modelinede kendimiz ayar yapabiliyormuyuzSent from my iPad using Tapatalk
Dert etmeyin hocam 1000 km sonra gidip araba biraz çekiş kaybı var derseniz. Komple lpg haritasını seçip %5 arttır yapar tamam ayarladım git der. [emoji22] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu obd denilen şeyden prins silverlıne larda da varmı peki okuduğum kadarıyla hataları belli bi oranda düzelten bi cihazmış sanırımSent from my iPad using Tapatalk
Talat hocam peki sizce kendimizin ayar yapmamıza gerek varmı şu an pişmanlık yaşıyorum keşke forumda yazıp ona göre lpg taktırsaydım prinsen iyisi en iyi uyum sağlayan dediler gidip onu taktırdık ama ondada birsüredalavere varmışSent from my iPad using Tapatalk
Tanıdık mı müşteri mi Talat
Yok be Talat ne öğretmesi sadece öğrenirken beraber öğrendik tabii öğrenebildikse. Talebe olanın da talebeliğini bilmesi önemli olan. Bu arada talebe ve öğrenci arasındaki farkı da söylemek lazım ;-) Bazısı talebe değil öğrenci oluyor kendi kafasına göre takılıyor :-)) Sent from my E5303 using Tapatalk
Uyumlu herhalde, Bu arada siz ayar işini nasıl yaptınız? Varmı bir gelişme?
Murat hocam yukarıda link verdim açıklamayla. Bakıp siz not verin bana
Hocam daha eve gitmedim gezmedeyiz. Nasipse eve gidince Wifi ile bağlanıp bakacağım