0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde aklima gelmedi degil. Yapiskanli oldugu icin sokup bakmadim. Dugmeden, ecudan, gaz kesiciden olabilir gibi gorunuyor. Ecu arizali oldugunu bilsem mscsi tamir ediyormus ama bilmiyorum ki
Kızılcahamamda onlaın yeri, yakınsa direk gidiledebilir konuşarak. Aklınızda kalacağına bir baktırırsınız. İnşallah kısa zamanda az masrafla sorununuz çözülür
Bu gün 2016 corollasi olan arkadaşım geldi.0 km araca landirenzo taktırmis. Arıza lambasi yanıyor dedi p0171 hatası galiba. 0 araçtan soğudum dedi. Daha önce kablo al gel ayarını yapayım dedim.bu gün 15 dakikalık yol ayari yaptım. Araç yüzde 35 fakir çalışıyor. Yahu bu kadar mi ayar yoksunu olunur. Farklı bir lpg ci ye göstermiş 300 liraya çözerim demis.cok şükür haritayı düzenledim lamba söndü. Arkadaşın dediği şu oldu ben bu aracı şimdi kullanıyorum dedi. Bundan önce cansız ve tepkisizdi dedi. Bi Allah razı olsun kazandım. Yüzde 30 fakir çalışan araçtan ne performansı beklersin ki.
Landirenzoyu nedense hiç sevemedim. Hem pahalı hem sorunlu. Bmw gibi.
BEndede landirenzo var istanbulda ayar yaparım ben diyen bir arkadaşımız varsa kablomu alıp yanına gelebilirim
Kizilcahamam bulundugum ilceye 375 km. Kablo alip deneyecegim artik. Tesekkur ederim ilginize.
Atiker gold icin ayari kendiniz yapabilir miyiz
Mustafa Bey bence gaza geçiş ayarlarınızda bir sıkıntı var. Mehmet Özenç Ustadan alıntı : "lpg deponuzdaki gaz basıncı azaldığında sistem otomatik olarak benzine geçiş yapar. Bu geçiş için minimum delta P değeri 500 mbar olmalıdır.Sizin aracınızda bu değer daha yüksek girilmiş ya da standart değer olan 700 mbarda bırakılmış olabilir. Tavsiyem servisinize gidip geçiş ayarları bölümünden minimum delta P değerini 500 Mbar ve bekleme süresini 1 saniye olarak değiştirmeniz şeklinde olacaktır." Ecu da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Masraflı işlere girmeden önce kendiniz lpg kablosuyla yukardaki ayarlara göz atmanızı öneririm. Kolay gelsin.
arkadaşlar bir şeyy soracağım bu kadar insan lpg ayarını kendisi yapıyosa elbette filtreyide kendisi değiştiriyordur, aşşa yukarı çoğu firma benzer filtre kullanıyor, siz filtrenizi nereden alıyorsunuz, netten sipariş vereceğimde aldığınız yer varmı?birde benim bildiğim kadarıyla lpg ayarında arac benzindeyken ki benzin ms si, lpg ye geçince artıyorsa araç fakir karışımda , düşüyorsa zengin karışımda çalışıyordu, ayarda buna dikkat edin derim