0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BRC ci arkadaşlar, kendi ayarımı kendim yaparım diyenler ve yapanlar. Yetkili servise bakıma gidince güncelleme yapıp sistemlerini koruyorlarmış. Bir daha ayar yapamazsınız yani, bilginiz olsun, kaynak diğer LPG sitesi
Bunlar hep kendi ayarını kendi yapan bazı şahıslardan dolayı oldu [emoji23]
zaten şu filtreleri de kendim değiştireyim mi diye teredütteydim şimdi kafamda soru işareti kalmadı, filtreleri de dışardan alıp kendimiz değiştiricez zaten garanti de bitiyor sorun yok
Abooo maşallah Talat hoca gitmiş Talat Usta gelmiş. Eline emeğine sağlık. O Allâh razı olsunu duymak kadar güzel birşey var mı bu dünyada.
Lpg hakkinda birsey sormak istiyorum. Sorunumla ilgili actigim konu ana sayfada gorunmedigi icin olsa gerek Cavit bey disinda cevap yazan olmadi. Araci calistirdigimda lpg gosterge isiklari ve benzin icin yanip sonen turuncu isik yaniyor. Tam lpg ye gececegi sirada tum isiklar sonuyor ve arac benzinde calismaya devam ediyor. Cavit bey aku baglantilari olabilir dedi. Bugun baktim baglantilarda ve sigortada sorun gorunmuyor. Sorun ne olabilir ve afyona yakin tartarini servisi ariyorum. Zira afyonda aftif tartarini servisi kalmamis. Birde gaz kesici filtreye baktim filtre ve kucuk oring deforme olmus.
Daha omce gaza geciyordu. Araba scakken stop edip 10 dk kadar Sonra calistirinca gaza gecene kadar devir dusup araba tekliyordu. Bu sorun icin iyi dedikleri bir lpg ustasina gittim. Sorunu anlattim. Bilgisayara baglamak istedi. Yaklasik 2 saat sonunda bilgisayada baglayamadi. Arabayi gaza da geciremedi. Hocam sen arabanin benzinini eksik etme birde yetkili servise git diyerekten beni ugurladi.
Kaç yıllık bir sistem hocam? Garantisi devam ediyor mu? Benzinde çalışmada sıkıntı yok herhalde değil mi? Her şeyden olabilir yani, mekanik ve yazılımsal olarak bağlanmak lazım. Soruna sebebin ne olduğunu anlayabilmek için.Araba benzinde ısınınca manuel olarak düğmeden gaza geçirince ne tepki veriyor
Sistem takilali 5yil 50bin km olmus. Benzinde calismada sikinti yok. Arac gaza gececegi sirada isiklar sonuyor ve dugme calismiyor.
Yüzde 90 beyin arızalı tamir için mscsi sitesi ile irtibata geçin Ecuyu sokup gönderin. Hatta sorun için irtibata geçin onlar size söyler isterseniz vatsapp numaralarını da verebilirim
Aracın gaza geçmesini değil de siz içerden düğmeden gaza geçirdiniz mi? Bu durumda ne yapıyor mesela
Usta ecu dan olabilir diyerekten aractan ecuyu sokup dukkanindaki baska bir tartarini acusunu takti. Durum yine ayni. Kabloyu araca baglayana kadar gostergede sorun yoktu ve devir dusmeside olsa gaza geciyordu. Ne zaman soketi takti bilgisayara baglanmaya calisti o zaman sorun olustu. Mscsi.net degil mi hocam. Bu site forum mu alisveris sitesi mi?Mesaj Birleştirildi: Mart 20, 2016, 22:00:53Dugmeye basili tutup calistirdigimda da benzinde caisiyor ve gaza gecegi sirada isiklar sonuyor ve benzinde calismaya devam ediyor. Ondan sonrada dugmeye basssam da herhangi bir degisiklik olmuyor.
Dugmeye basili tutup calistirdigimda da benzinde caisiyor ve gaza gecegi sirada isiklar sonuyor ve benzinde calismaya devam ediyor. Ondan sonrada dugmeye basssam da herhangi bir degisiklik olmuyor.
Bir yerde okumuştum, ya bu forumda yada başka forumda arkadaşın sorunu içerdeki lpg düğmesinden kaynaklıydı Çok basit bir yer ama işte böyle bazen sıkıntılara sebebiyet veriyor demek ki.