0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi korktum ellemedim ama bak şimdi beni iskillendirdin. Ya o kabloların karşılığı sokette boş ise [emoji17] abi şöyle yapsak o kabloları oradan keseyim sonra voltmetre ile ölçeyim ona göre boş mu dolu mu anlamış olurum[emoji16] içimde korku var sokerken sokettin dibinden bi kaç kablo koparsa oraya lehim yapmak ölüm [emoji51]
ben o şekilde söküp bakmıştım jaka. Kablolara da iğne batırıp voltaj ölç. Voltaj varsa elleşme derim.
Hadi geçmiş olsun seninde artık obd.li kitin oldu darısı bizim başımıza.
Talat hocam gözün aydin.yordu seni ama oldu sonunda
sağol abi darısı başına senin ecu da aeb galiba hiç koduna baktim mi büyük ihtimal sen de vardir
Yok hocam benim kitte obd yok.2011 model.eski versiyon takılmış.
Kesin baktın mı aeb kodu nedir
Zavolinin internet sitesinden baktim.Alisei modelinde obd yok
[emoji4] abi sen ecu koduna baksan aslında
Hayırlı olsun Talat hoca. Obd bağlantı seçeneği sacede auto mu yoksa başka tercihlerde varmı? Lovato obd Astralarda auto modunda arıza verdiriyor bilgin olsun.
Lpg ecusunda mi yaziyor.bir bakayim hocam.
Ecu arkasını foto at abi tüm yazıları okunsun hissediyorum sende obd var[emoji4]
Musait bir zamanda sökeyim.bakalim neymiş.
brc my 11 kit var bende, buna kablo alsam olur mu ben bi şeyler yapabilir miyim. ya da hiç uğraşmayayım - urfa , antepte kablosu olan bi arkadaş varsa ben geleyim bana bi yardımcı olsun ücreti mukabilinde. yol testi ltf stf vs ne kadar değer varsa bi kontrol etse, izinde ankara da olacam ankara da bi arkadaş varsa o da yardımcı olursa sevinirim.
,