0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle lambda bağlantısı muhtemelen sadece lambda değerini ekranda görmeye yarayacak. aracın sensörünü bağlayım diyorum ama ecu bunu algılayabilecek mi bilmiyorum afr sensör 3.3 volt civarı bir değer üretiyor. hattı burdan alsam ecu anlar mı ki neyse ya yarın görürüz anlarmı anlamaz mı
Bir halta da yaramaz sonuçta BRC
bak onu çok doğru dedin sequent 32 ile doğru yolu bulmuşlar gerçi ama onda da kesin bi şeyleri eksik yapmışlardır
Araç biraz isininca (5km) intake pek değişmedi ama stft normal değerine geldi çok şükür. Bu arada lpg geçiş süresi 2sn geçiş sıcaklığı 25 derece geçişte sıkıntı yok çok şükür yazın ben 15 dereceye kadar çekerim bunu. Boşa benzin yakmaya gerek yok
map basıncı sende 27 ise öyledir talat, lpg ayarı açısından önemli olan sürekli bu değeri gösterebilmesi. yazınsa lpg sıcaklığını 15 dereceye çekmenin bir alemi yok, ki zaten 25'de dahi çok çabuk geçecektir.
Talat sen bu ekrana birde DEVİR koy.throtle position da olabilir sığarsa. Bu intake map kelebek ile alakalı, manfiold basıncını gösteriyor bu kısım.
Talat hocam millet gaz formunun min. en ideal 40 derece olduğunu söyledikleri yerde senin geçiş sıcaklığını düşürmen belki lpg ye geçişteki ilk anlarda ltft ve stft bu değerleri görmene sebep olabilir mi ?Gerçi sen gerekli deneme yanılmayı gözlemlemişsindir. @Murat Köse (28015) abi napalım bizdemi sıcaklığı düşürsek. Malum havalar 15 16 dereceleri görüyo.
talat jak tarafında muhtemelen pinlere irtibatlıdır zaten o kablolar. öteki uçları açıktır. jakı sök, sıçan kuyruğunu kes at. plastik muhafazayı yavaş yavaş aç ve pinlerin durumuna bak.
Bulduğun kablolar yada obd kablosu sandığın kablolar başka bir yere bağlı değil dimi? Buna emin ol, kablo renklerine göre değil, ucu boşta mı ona bak ayrıca pinlere falan gitmene gerek yok
Talat hocam bence bir lpg ci ustaya götür[emoji1]