0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesela Ltft nin -25 oldugu devirde ayni anda stft +25 oluyormu.dengeleme dedigim bu hocam.
Olmuyorsa hocam ltft nin gösterdiği oranda deger artirin yada azaltin.yani -25 gosteriyorsa haritadaki o kismi secip %-25. Yapin.%+25 gosteriyorsa ayni sekilde +25 deger verin.stft dengemeye baslar.ve zamanla ltft 0 a yaklaşır.
burada gözüken o2 1x1 (o2 volt bank 1 sensor 1) nasıl okuyabildin anlam veremedim talat. bende hiç okunamadı bu değer. sensörün wide-band olmasında ötürü 3.3 v ürettiğinden dolayı 0-1 v. arası değer göstermiyor diye yorumluyordum bende. bu sensöre ait zamana bağlı bir log grafiği koyarmısın.
Bende de 3500 devir 10 ms 2 ms takviye açık.
Bende de 3000 devir 8ms , madem tasarruf için aldık sınırı bileyim de tasarruf edeyim diyorum,basacaksam da benzine geçsin.uzun yolda gözüm devir çubuğunda olunca ister istemez tasarruf da oluyor En azında subap ömrü uzun olur.