0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat köse hocam zaten whatsapp uzerinde cok yardimci oldu da.Ben biraz becekriksizim galiba.
Sadece benim değil murat abiyi de mesajda etiketle üstat. Ben onun talebesiyim usta o.
Once benzine atip 6000 devire kadar dip gaz yapacam ondan sonra lpg ye alip 6000 devire kadar dipgaz yapacam cikan tabloyu buraya koyarim artik siz ne derseniz ona gore yapicam.
Usta mı?Hocam bu işler zor, bende bilmiyorum çoğu şeyi, sadece kendi arabamın bazı şeylerini biliyorum. Yukardaki resimlerden bir şey anlayamam hocam. Ama gördüğüm kadarı ile LPG de ve Benzinde iken Benzin enjeksiyon süreleriniz neredeyse aynı rolantide. Bu arada MAP değerlerim düşük yada yüksek kısmı Enjektör nozul çaplarına, regülatör basıncına sistemin istediği değerlere göre değişir.
Lpg forumunda admin benim demi [emoji51] [emoji51] [emoji51] [emoji51]
değerli admin (@Talat Serkes (28471)).tam gazda neden ayar yaptığınızı anlamadım. araç zaten open loop'a geçiyor normal şartlarda ve kullanımda yol ayarı daha makul değil mi
Talat benim kit brc. Program sizinkilerden farklı. Bizde şu rakamlı map haritası gözükmüyor. Yol ayarı vs. Senin paylaştığın grafik çizdirilerek eğrilerin eğimiyle oynayarak yapılıyor. Brc de önce 3 kez gaz vermek suretiyle değerlerini göremediğin map haritası çıkarılıyor. Sonrasında rolanti ve yol ayarı ile ince ayar çekebiliyorsun. Open loop vs. Ayarları için ayrı sekmeleri mevcut.
Burak brc proğramları elinde varmı bilğisayara format atınca herşey uçtu